Leonie’s week 24: Drie pakketjes, gratis B&J-ijs, 2x barbecuen en PINKPOP

Hoi allemaal! Het is alweer de derde week dat ik (veel) thuis zit omdat ik mijn knie uit de kom draaide eind mei en ik moet zeggen: het gaat steeds beter. Jeej! Geen pijn meer en ik kan er redelijk op lopen, maar het grootste probleem blijft: met je 1.83m en een gestrekt been in toilethokjes passen (serieus, dit is dus een probleem, ervoer ik deze week in de praktijk) en gewoon van A naar B(eter) komen. Niet te doen. maar goed, nog maar een paar weken en dan is deze ellende achter de rug. In de tussentijd vermaak ik me wel thuis en een heel klein beetje buitenshuis. Wat ik allemaal beleefde deze week? Ik ging o.a. naar een event van Ben & Jerry’s, streamde live tijdens het afwassen, barbecuede twee keer en ging naar PINKPOP!


Maandag In de ochtend werkte ik thuis en ‘s middags had ik een leuke afspraak met de hoofdredacteur van Shopgids.nl. ‘s Avonds kwam mijn ex-boyfriend bij me barbecuen om de Green Egg uit te proberen en dat was heel gezellig. Chill dat dat gewoon kan met je ex. Daarna keek ik de een na laatste aflevering van Game of Thrones en ik vond ‘m saai. Maar ik verheug me wel weer op a.s. maandag (morgen dus) omdat dan de seasonfinally is, waaaah.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 14 Jun 2015 om 12:41 PDT


Dinsdag Dit keer kreeg ik het voor elkaar om ‘s ochtends op kantoor te werken. Dit ging best prima en rond lunchtijd besloot ik weer naar huis te gaan om daar verder te werken. In de tussentijd had ik nog een ‘zakelijke lunch’ (noem ik dat tegenwoordig zo? I guess so…) in de Foodhallen, waar ik wederom bij de Maza stand at. Zooo lekker is dat jongens. Ik kreeg afgescheurde wraps die ik kon dopen in drie verschillende prutjes, naar keuze. Ik koos voor babaganoesh (of hoe je dat ook schrijft: aubergineprutje, ook gewoon verkrijgbaar bij AH), voor pompoenhoemoes en normale hoemoes. Mjam! Die pompoenhomoes ben ik vanaf deze week fan van.

‘s Avonds leek het me wel weer eens leuk om te Periscopen en dus streamde ik live tijdens het koken, maar vooral de stream tijdens het afwassen was leuk. Ik hield een Q&A, waarbij iedereen vragen mocht stellen die ik dan beantwoord tijdens het afwassen. Wat hilarisch is, want ik haat afwassen en zo wordt het nog een soort van gezellig. (En nee, ik doe geen Q&A omdat ik mezelf zo interessant vind, maar gewoon echt voor de gezelligheid).

Oh, en ik kreeg een pakketje van Verkade toegestuurd, met dikke en flinterdunne chocolade. En ik ben fan van die extreem dikke, want: extreem dik. Vet heerlijk!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 9 Jun 2015 om 12:32 PDTWoensdag Woensdag werkte ik wederom op kantoor en ging ik halverwege de middag weer richting huis, om in de tuin verder te werken. Dit was echt zo’n dag waarbij je honderdduizend energie krijgt van je werk. Ik vind mijn nieuwe baan zó leuk!

‘s Avonds maakte ik broodjes shoarma klaar en daarna kwamen er vijf vriendinnen langs voor spelletjesavond bij mij thuis. Want: we love spelletjes. We deden een of ander vreemd Ik-hou-van-Holland spel met een hysterische tulp die in de rondte vloog en het was heerlijk.

Daarna installeerden we allemaal de App Happening en daar hebben we nu nog dagen lol van. Kennen jullie dat? Het is een app waarbij je binnen je vriendengroep aan opdrachten moet voldoen: ga op de foto Hugging a tree, lying on the street, maak een selfie tijdens het sporten, bepaal wie de gekste is van de vriendengroep, etc! Heel leuk 🙂Donderdag Op donderdag werkte ik ‘s ochtend thuis in de tuin, omdat de middag langgggg zou gaan duren. Ik was voor Vrouwen.nl uitgenodigd voor een evenement van Ben & Jerry’s in Rotterdam. Met een Tesla werden een collega en ik opgehaald om naar de leuke locatie ‘In eigen stad’ in Rotterdam te gaan. Daar aten we ijs, dronken we drankjes en keken we een film. Leuk!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 11 Jun 2015 om 7:48 PDT

Ik werd zelfs nog even herkend door een lezeres van Gewoonwateenstudentjesavondseet! Zo hilarisch :D.

Vrijdag En toen was het alweer weekend voor me! Vrijdag is mijn blogdag en ik stond al om half 9 op om van alles gedaan te krijgen. Wat, ik denk dat ik om 8 uur al bezig was. Ik schreef advertorials, beantwoorde mail, schreef heel veel blogs en plande van alles in op social media. Om een uur of 11 besloot ik uit bed te komen en ging ik chillen in de zon. Het was bloedheet vandaag, dus ik mocht ook wel ff gewoon vakantie vieren, vond ik.

‘s Middags nam ik de gruwelijke tostivideo van een in parmaham wrapped mozzarellatosti op en toen zat ik de rets van de dag vol met voedsel. Ik las een boek in het zonnetje voor m’n huis, met een roséetje erbij, maar na een halfuur was ik totaal oververhit en ben ik onder de koude douche gaan staan en in de achtertuin verder gaan chillen haha.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 12 Jun 2015 om 4:52 PDT

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 13 Jun 2015 om 3:29 PDT

‘s Avonds kwam een vriend eten en hebben we echt nog tot een uur of half 10 met biertjes in de tuin gezeten. Man, wat een goeie zomeravond.

Oh! En ik kreeg vandaag een pakket van Conimex thuisgestuurd. Oooooh, I love being a foodblogger. Binnenkort ga ik een van deze nieuwe wokpasta’s uitproberen. Ben benieuwd!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 13 Jun 2015 om 3:56 PDT

PS: Had ik al verteld dat ik óók een pakket van Maggi kreeg deze week? Ik word echt overladen de laatste tijd. (En je hoort mij niet klagen). Ik denk dat ik binnenkort even een heel pakket ga samenstellen om weg te geven aan een lezer(es) van hier. Ik heb zó veel in huis lately.

Zaterdag Zaterdag was ik dan weer vroeg wakker, omdat ik de avond ervoor best op tijd naar bed ging. Wederom had ik een gruwelijk productieve ochtend met duizend blogs die online kwamen.

Daarna deed ik een poging tot het huis een beetje aan kant maken, want mijn ouders en zus en vriend zouden ‘s middags komen voor een barbecuesessie in mijn achtertuin. Daarover schreef ik uiiiiiittttgebreid in deze plog.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 13 Jun 2015 om 7:53 PDT

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 13 Jun 2015 om 10:42 PDT

Zondag En ook zondag was ik weer vroeg wakker en werkte ik dus ‘s ochtends voor mijn blog. Wat wel relaxt was, want ‘s middags ging ik naar PINKPOP!

Samen met vriendin Mikki reden we 2,5 uur naar Landgraaf, om vervolgens nog een halfuur in dat kleine dorp te verdwalen. Uiteindelijk vonden we de invalide parkeerplaats en Thank God, er was nog plek en we mochten er op zonder invalidekaart: WIN! Daarna sjouwden we een eind naar het terrein (dit is zo geen aanrader op krukken) en uiteindelijk waren we veel te laat op het festivalterrein. We misten de Counting Crows (boeee) en zagen vanwege enorme trek, eigenlijk alleen een stukje van Rise Against (hard!), héél klein beetje De jeugd van tegenwoordig, het hele optreden van One Republic (gruwelijk tof, vanaf het rolstoelplatform bij Mainstage) en daarna een stukje Pharell. Maar Pharell is niet leuk als je op een stoeltje tussen de rolstoelers zit met je been omhoog.

Anyhow, Pinkpop is een leuk, maar gek festival. Ik wilde hier al jaren dolgraag heen, maar het is echt waar wat iedereen zegt: de sfeer is zó anders dan Lowlands. Waar je op Lowlands echt een paradijselijk-helemaal-van-de-wereld-gevoeld hebt (en nee; er zijn hier geen drank/drugs in het spel), hadden we dat op Pinkpop helemaal niet. De artiesten waren alleen wel heel tof 🙂 Dus! Toen om 11 uur weer 2,5 uur naar huis en nu ben ik stuk.

Op naar een nieuwe week! Vanavond wordt er voor me gekookt door een vriendin, morgenavond heb ik een event, donderdag ga ik uit eten met een vriendin en vrijdag heb ik een borrel, zaterdag een filmdag en zondag misschien een première in DeLaMar. Aiiii, drukte!

MEER VAN DIT?
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

3 reacties op “Leonie’s week 24: Drie pakketjes, gratis B&J-ijs, 2x barbecuen en PINKPOP

  • Pinkpop was awesome. Ik had wel echt een super tof weekend, ik was er ook al vanaf vrijdag en dat voelt misschien ook al anders dan 1 dagje. En het feit dat je met je been zit natuurlijk. Counting Crows stond ik vooraan, echt awesome! En ik zie ze op Concert at Sea weer, lucky me! Met Rise Against zat ik ook bij kpn, net als jullie, ghehe. One republic vond ik wel leuk, maar de zang was niet erg goed vond ik. Pharell was opzich wel tof, maar vooral omdat er bij ons een kampvuur gemaakt werd die het toch ruim een half uur volhield haha. Maar dat we in Amsterdam waren, like what, super fail. Voor ons was de afsluiter Fidlers Green, Ierse folk in de brand bier tent, echt awesome

  • Ik vond de sfeer juist wel erg fijn op Pinkpop. Heb echt drie dagen genoten. Maar misschien komt dit ook wel omdat ik nog nooit op lowlands ben geweest. Maar ik ben volgend jaar zeker weer van de partij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *