Leonie’s kipflapje nu verkrijgbaar bij AH to go!

ahtogo Hallo leuke lezer! Ik heb zoiets tofs te vertellen, woehoeeee! In mijn dagboeken van de week was ik het afgelopen half jaar al ietwat vaag over afspraken in Zaandam en deze week mag ik eindelijk vertellen waarom. Ik heb een samenwerking met AH to go! En niet zomaar één: er ligt een product van mij in de winkels! In alle AH to go’s! Door heel Nederland! Woeeeehoee!

Schermafbeelding 2016-08-10 om 17.31.02

Na de ontbijtshaker van Monique van Loon (Culy.nl) en het bananenbrood van Pauline Weuring (Uitpaulineskeuken.nl), is het nu de beurt aan mij om een eigen product in de winkel te hebben. En het is…. Leonie’s kipflapje! Een lekker bladerdeeghapje voor tussendoor of als lunch, gevuld met kip, roomkaas en zongedroogde tomaat. Komt dat je bekend voor? Dat klopt! Leonie’s kipflapje is gebaseerd op mijn kip in bladerdeeg, hét recept dat het allermeeste is nagemaakt hier op mijn blog.

IMG_6895
Kijk, hier is ‘ie half opgevroten en kun je een beetje de binnenkant zien. Mjam! Oké, deze foto is misschien niet de lekkerste ooit, maar je moet ‘m gewoon vooral zelf even proberen! 😀

Persoonlijk vind ik dit echt een awesome mijlpaal. Na het uitbrengen van een kookboek riep ik ooit dat ik wel een eigen productlijn in een grote supermarkt wil hebben en dit is een mooi begin wat mij betreft. Hoe tof is het; ik begon op een random dag een blog over mijn avondeten en nu heb ik mijn eigen hapje in de grootste supermarkt van Nederland liggen. Maar dan in de to go. JEEJ 😀 EXTASE ALOM! En ik vind het ook heel leuk om het rijtje met Monique en Pauline te staan, dat zijn toch echt grote foodbloggers in Nederland #spierballenemoji.

Nu heb ik me de afgelopen tijd echt een ongans gegeten in mijn eigen kipflapjes, want we (AH, de leverancier en ik) moesten natuurlijk iedere keer proeven of de smaak al goed was (ik sta de dingen niet zelf te bakken iedere ochtend ;-)). En na een paar proefrondes zijn we nu blij. En ik ben natuurlijk razend benieuwd naar jullie oordeel! Via Snapchat kreeg ik al allemaal foto’s binnen van volgers die ‘m geproefd hadden en tot nu toe zijn de reacties vet goed, dus dat maakt het voor mij alleen nog maar leuker! Ga je ‘m proeven? Laat even op social media weten wat je er van vindt #leonieskipflapje of #gewoonwateenstudentjesavondseet.

IMG_6896

Dus! Op naar de AH to go zou ik zo zeggen. Voor €1,50 is Leonie’s kipflapje al van jou.

Oh en die naam daar mag je om lachen ja. Ik heb een zwak voor knullige namen #gewoonwateenstudentjesavondseet :D.

WOEHOEEEE!

PSSST: Leonie;s kipflapje verscheen al in Viva deze week (dat krijg je als je zelf Chef Food van Viva bent ;-)) ennnnn werd al door meerdere studenten gespot in het AMC!

IMG_6825
Kijk ‘m shinen in het AMC!
IMG_6857
Kijk ‘m shinen in de Viva!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

6 reacties op “Leonie’s kipflapje nu verkrijgbaar bij AH to go!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *