Kleur in je sleur: Hysterische & hilarische toestand in Amsterdam Noord met Sourcy Vitamin Water

Jongens, wat ik nou toch weer meemaakte deze week. Als je me volgt op Instagram, Twitter, Snapchat of Periscope (God, wat ben ik toch online), dan zag je al dat ik een hysterische toestand in Amsterdam Noord belandde afgelopen maandag. Na werk moest ik even naar Amsterdam Noord (met het pontje, alleen maar liefde voor het pontje) om een pakketje op te halen en wat ik daar toch aantrof…

Niemand minder dan Eddy Zoey met een super groot, gekleurd rad van fortuin ter promotie van een campagne van Sourcy Vitaminwater. Huppakee, ik werd door Eddy Zoey op een podium gesleept om iemand in Scheveningen van een prijs te voorzien. Hi-la-risch!

Het idee? Ik moest aan een rad draaien en in Scheveningen ging iemand van een roltrap, zich totaal niet bewust van het feit dat diegene meedeed aan een spelletje. Mijn rad had allemaal kleurtjes, net als de roltrap, en de roltrapganger viel in de prijzen als ik het rad op de kleur kreeg waar diegene in Scheveningen op de roltrap op stond. Snap jij het nog? Helemaal niet moeilijk, wel onwijs hysterisch. Maar het was echt heel grappig. En ik vond het leuk om dat Eddy Zoey me nog herkende. Zo’n aardige man! 🙂 Yay!

Deze hele toestand is zoals ik al zei onderdeel van een campagne van Sourcy Vitaminwater. Met ‘Breng kleur in de sleur’ willen ze jouw saaie tochtje van en naar werk (of naar je pakketje, aan de andere kant van Amsterdam…) ietsje leuker maken. Nou, dat soort initiatieven kan ik natuurlijk alleen maar aanmoedigen.

Ik zeg één ding: #Anotherdayattheofficeofablogger.

Oh en mijn grote vriend Eddy en ik? Wij hielden nog even een fotoshoot met z’n twee:

Deze blogpost is gesponsord. Vragen? Let me know!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *