Vega: Champignonburgers met geitenkaas, honing, rucola, mosterd en aardappeltjes met appelmoes

Hoi! Het is maandag! En wat betekent dat? Yes, dan eten we vega. Vorige week had ik een pakketje toegestuurd gekregen met o.a. champignonbugers er in en ik was wel nieuwsgierig hoe die zouden smaken. Tijd om het uit te proberen dus!

Noig voor één persoon: 1 champignonburger (hier te koop) – 1 mueslibol – beetje mayo – beetje mosterd – beetje zachte geitenkaas – beetje rucola – beetje honing – aardappeltje – appelmoes

De champignonburger kun je klaarmaken in de oven: 9 minuten op 180C deed ik. Bak in de tussentijd de aardappeltjes gaar en rondom bruin. Bouw ondertussen je broodje op: smeer er mayo en mosterd op, doe er wat rucola op, daar komt de champignonburger op en top af met geitenkaas en een beetje honing. Serveer de aardappeltjes erbij en vergeet vooral niet de appelmoes. KLAAR.

En wat denk je; lekker die burger? HELL YEAH! Ik vond ‘m echt gru-we-lijk lekker. Nu ben ik echt champignonfan, dus op zich zat het van te voren al wel goed, maar men; ik vond het echt heel lekker. Zeker iets wat ik vaker ga eten! En wat ook chill is; er zitten walnoten -volgens mij- in de burger en die zorgen voor een chille bite. Vet goeie combi ook met geitenkaas en honing. Mennnnn. Aanrader!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER GRUWELIJKE VEGABURGERS:

3 reacties op “Vega: Champignonburgers met geitenkaas, honing, rucola, mosterd en aardappeltjes met appelmoes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *