Kruidige kipkluifjes met pijnboompitten, aardappeltjes en salade

Hoi! Deze week had ik heel veel zin in aardappels, groenten en vlees. Het is begonnen hoor, de herfst. Zo jammer. Maar goed, doe je niks aan; kun je maar beter in mee gaan. En dus maakte ik van de week voor de tweede keer een maaltje klaar met aardappels, groentes en vlees.

Nodig voor één persoon: 5 kipkluifjes – klein zakje krieltjes met kruiden – beetje sla – paar tomaatjes – 2 eetlepels pijnboompitten – 2 theelepels kipkruiden – 2 theelepels rozemarijn -olijfolie

Verwarm de over voor tot 200C. Smeer de kip in met olie, kipkruiden, rozemarijn en strooi er pijnboompitten over. Zet de kip 25 minuutjes in de oven en keer ze halverwege even om. Bak in de tussentijd in een minuut of 10 de aardappeltjes rondom bruin en maak salade van sla en tomaatjes. MAKKELIJK! Serveer de kip óp de salade, zodat de pijnboompitjes en het sap lekker door de sla gaan. En serveer natuurlijk met appelmoes. Nooit de appelmoes vergeten.

Man, wat at ik lekker. Letterlijk fingerlicking good.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER KIPKLUIFJES:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *