Leukste mensen van het internet! Ik heb vandaag een heerlijk Kerst-recept voor je. Het komt linea recta van mijn vader en het is geweldig. Het gaat om varkenshaas in champignon-roomsaus en ik vertel je; ik maak dit zelf dinsdag weer klaar.
Omdat mijn vader helemaal duidelijke instructies heeft gegeven en ik zo min mogelijk probeer te werken op het moment (iets met te druk geweest en ff rust nemen), ga ik gewoon lekker het receptje van m’n vader met je delen. Geschreven in zijn wiskunde-schrift, want jaja, deze oude eindbaas studeert gewoon nog even wiskunde naast z’n werk. Hoppa!
Goed. Varkenshaas met wiskunde dus. Klaar voor? Let’s go:
Hoppaaa! Aan de slag! Bedankt Pap!
Groetjes <3
Wist je dat ik een tosti-boek schreef?
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.
Bestel hier mijn eerste of tweede boek.
En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAM, YOUTUBE of FACEBOOK?
Michelle zegt:
Ik maak dit ook altijd graag! Wat ik er nog aan toevoeg:
Paprika en wat knoflook (kun je gelijk meebakken met de champignons)
Evt een beetje Rundvleesbouillon en wat jus/vocht van de varkenshaas.
Susan zegt:
Mooi dat het ‘opeten’ ook in de instructies staat! En goed om te zien dat je het jezelf zo makkelijk maakt nu (: Dan hopelijk volgend jaar weer vol energie en in balans (ook mijn doel haha… zo makkelijk gezegd)
Elske zegt:
Hahah, love it <3! Vooral het begin : 'Oke.' Lijkt me vet heerlijk dit!