Italiaans: Gnocchi met paprika’s, tomaat, gehakt, pastasaus en kaas

Goedenavond! Jaja, het is voor mij zeker een goede avond. Ik ben zo vrolijk!! Vandaag is m’n eerste blogje voor LINDA.MEIDEN online verschenen. Naast dat ik het gewoon echt heel leuk vind om voor LINDA. te mogen bloggen, merk ik ’t ook enorm in de bezoekersaantallen op m’n site! En daar word ik blij van! Welkom alle nieuwe mensen!

Daarnaast ben ik ook nog eens VET blij met een pakketje dat vandaag binnenkwam, namelijk een gloednieuwe pastamachine waarvan ik niet kan wachten om ‘m uit te proberen. Kijk nou hoe mooi hij is (klik).

Maargoed, ik kom hier natuurlijk om over m’n avondmaaltje te bloggen. Vandaag moest ik van mezelf eens wat dingen opmaken die ik nog in huis had, waaronder duizend paprika’s en tomaten. Ik maakte er gnocchi mee en het was prima te eten.

Nodig voor 2 personen: 200 gram gehakt – 1 rode paprika – 1 groene paprika – 1/2 gele paprika – 250 gr gnocchi – 300 gr pastasaus traditionale van Heinz – wat ijsbergsla – 1 tomaat

In een pan bak je het gehakt rul. Je snijdt alle groentes en gooit deze bij ’t gehakt, samen met de pastasaus. Dit laat je lekker pruttelen. Ondertussen doe je de gnocchi in kokend water en dit laat je opstaan tot de gnocchi gaat drijven. Dan voeg je ook die bij de gehakt en groentes. Dit doe je in een ingevette ovenschaal, je topt af met wat geraspte kaas en dit gaat 15 minuutjes op 180C in de oven. Serveren met ijsbergsla.

Ik vond het lekker, maar man oh man wat is gnocchi machtig. Maar lekker 🙂 Maar ik zit wel echt nog steeds stampvol. 🙂

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Italiaans: Gnocchi met paprika’s, tomaat, gehakt, pastasaus en kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *