Pasta: Lasagnette met komkommer, tomaat en feta-salade

Hi! Gisteravond had ik zin in een lekkere kazige pasta en toen besloot ik maar weer eens lasagnette van Knorr te maken. Was een eeuw geleden, maar smaakte weer goed. Niet super, maar heel prima. Lasagnette smaakt trouwens toch wel echt even anders dan lasagna, das goed om te weten.

Hoe maak je het? Very easy: Gehakt rul bakken, Italiaanse groentemix toevoegen, melk, water en saus erbij en de lasagnette pasta-dinkies erdoor roeren. Dan in een overschaal doen, kaas en kappertjes erover en 40 minuten op 200C.

Het was dus prima. Lekker en ok├ę, verder niet speciaal. Heb weer genoeg gehad voor het komende jaar ­čśë

Stay tuned voor een blogje over mijn verrukkelijke lunch van vandaag! Tot zo?

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.