Hollandse pot: Kip cordonbleu met spinazie en aardappeltjes

Joehoe! Afgelopen vrijdag at ik echt super simpel en een soort van kliekjes, met alles wat ik nog in huis had. Dat doe ik niet vaak, maar Londen was ergggg duur dus ik moet besparen waar ‘t kan ūüôā Nu wilde ik vanavond ook vet goedkoop gaan koken, maar ik vond een heerlijk recept dat natuurlijk weer niet goedkoop is en nu m√≥et ik het wel maken want LEKKER. Maar dat zien jullie vanavond wel:)

Eerst eens over vrijdag dus. Toen at ik gewoon een kip cordonbleu (gebakken) met gekookte spinazie en gefrituurde aardappelschijfjes (rauwe aardappelen in schijfjes snijden en 6 minuutjes op 180 C frituren). That’s it:) Was best lekker.

Gisteren had ik familiedag van Bas z’n familie en hebben we heerlijk gegeten bij restaurant de Haenehof in Raalte (of all places). Dit is het restaurant van een van de broers van de vader van Bas en daarom moet ik natuurlijk wel positief bloggen (haha), maar ik vond het ook √©cht onwijs lekker eten. Dus. Mocht je ooit verzeild raken in Raalte, dan weet je dat je in ieder geval goed kan eten bij de Haenehof!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *