Kip krokant schnitzel met aardappeltjes en sla

Goedemorgen! Gisteravond heb ik heel simpel een kip krokant schnitzel gegeten, omdat ik daar enorm veel zin in had. Ik vond ‘m alleen behoorlijk dik en daardoor niet zo lekker als de laatste keer dat ik ’t at..

Je bakt de kip in 8 minuutjes in de koekenpan (in boter, stuk lekkerder dan olie in dit geval). Je snijdt krieltjes in partjes en deze frituur je 6 min op 180C. De sla maak je van ijsbergsla, tomaat, komkommer, pijnboompitten en heel lekker: honing appel dressing van Calvé.

Een simpele maar lekkere maaltijd. Niet erg speciaal, maar goed voor een zaterdag.

Wat ik vanavond ga eten weet ik nog niet, maar ik wil jullie al wel vast attenderen op ’t feit dat het morgen World Vegetarian Day is! Nu eet ik iedere maandag al vega ivm Meat Free Monday, maar misschien vind jij het leuk om morgen met de wereldwijde vleesloze dag mee te doen? Hier vind je in ieder geval een overzicht van mijn vega recepten. En ter inspiratie mijn 3 allerlekkerste vega avondmaaltjes:

Spaghetti met basilicum en parmezaan met toastNoedels met groentes en ei
Verse tagliatelle met pesto en knoflooktomaten

Tot vanavond!

3 reacties op “Kip krokant schnitzel met aardappeltjes en sla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.