Funny breakfast/lunch: Nep-hotdog: Wit puntje met pindakaas, banaan en heel veel hagelslag

Dag allemaal! Al dagen liep ik me te verheugen op mijn ontbijt/lunchrecept van zondag maar mwèèh, het viel een beetje tegen. Mijn plan was om een nep-hotdog te maken, van banaan op brood met pindakaas en hagelslag. And so i did. En het was prima. Maar ik had zo gehoopt en verwacht dat het echt goddelijk zou zijn 🙁 But no. Maar toch hier het recept, omdat het er wel uber cool uit ziet. En omdat jullie het misschien wel heel erg lekker vinden, dus probeer het zeker uit 😀

Overigens is dit recept nog steeds onderdeel van de #ALLESMOETOP-reeks. Alleen de broodjes had ik niet in huis, maar die gebruik ik de komende dagen dan maar weer voor hamburgers o.i.d.

Nodig voor één persoon: 2 witte puntjes – 1 banaan – wat pindakaas – heel veel hagelslag (melk)

Snij je witte puntje doormidden en smeer er flink wat pindakaas met stukjes noot op. Halveer je banaan en leg die op de pindakaas en strooi er vervolgens lekker veel hagelslag over. Klaar!

Het is eigenlijk echt een uber kinderachtig recept, dus kinderen zullen dit vast heel leuk vinden om te maken. En ik ken mensen die DOL zijn op de combi banaan + pindakaas, dus daar zou dit ook wel in de smaak vallen. Ik vond ’t gewoon niet zo.. Misschien is het beter met Nutella, banaan en hagelslag. Mmmmm 😀

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Funny breakfast/lunch: Nep-hotdog: Wit puntje met pindakaas, banaan en heel veel hagelslag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *