Dinner: Salade met kip, ananas, tomaat, komkommer, sla, avocado en balsamico sladressing

Joehoe! Mijn eetlust is dramatisch slecht vandaag, geen idee waar dat aan ligt, maar het is nou eenmaal zo, dus dan maar even geen spectaculair avondmaal. Ik had alleen maar zin in salade en at dus een van mijn favo salades: sla met gebakken kip, ananas, tomaat, komkommer en balsamico sladressing. Ik voegde er voor wat meer body nog wat avocado aan toe, maar dat was ’t wel. Klinkt saai, is lekker.

Nodig voor één persoon: 180gr kipfilet – 2 handen botersla – 1/2 avocado – 10cm komkommer – 2 tomaatjes (pingpongbalgrootte) – balsamico sladressing – 2 schijfjes ananas

Snij de kip in repen en bak gaar in olijfolie. Doe sla in je bord, snij de komkommer, avocado en tomaat in stukjes en drop op de sla. Leg je gare kip er op, twee ananasschijven en giet er wat balsamico sladressing over. KLAAR! Kind kan de was doen.

Hartstikke simpel en toch heel lekker. Wel een beetje te zomers voor nu, maar ik heb de zomer in m’n hoofd en ben in salade-modus, dus tja. Dan kan dat!

See you tomorrowwww!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

6 reacties op “Dinner: Salade met kip, ananas, tomaat, komkommer, sla, avocado en balsamico sladressing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *