Salade: veldsla met perziken, parmaham, pistachenoten en dressing

Hi there! Ik zie opeens dat ik al sinds woensdag niet meer heb geblog, oeps! Dat komt straks nog allemaal online, don’t worry :). Maar eerst ga ik je vertellen over m’n lunch van gistermiddag. De afgelopen week heb ik zo veel crap gegeten, dat ik zaterdag echt alleen maar zin had in gezond & fruitig. Als lunch maakte ik dus een salade voor mezelf klaar, mét fruit, want dat had ik amper gehad deze week.

Nodig voor ̩̩n persoon (lunchportie): handje veldsla Р2 perziken (geschild, mag uit blik) Р2 plakjes parmaham, eetlepel pistachenoten, wat balsamicosiroop

Verdeel de veldsla over je bord, snij de perziken in partjes en verdeel er leuk overheen. Scheur de ham in stukken en verdeel over de salade, strooi de pistachenoten erover en top af met dressing. Klaar!

Het was echt heel erg lekker en smaakvol en zeker een salade die ik vaker wil gaan eten. Mjam!

Wat vind jij van fruit in de salade? Do of Don’t?


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

5 reacties op “Salade: veldsla met perziken, parmaham, pistachenoten en dressing

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *