Hi there! Ik zie opeens dat ik al sinds woensdag niet meer heb geblog, oeps! Dat komt straks nog allemaal online, don’t worry :). Maar eerst ga ik je vertellen over m’n lunch van gistermiddag. De afgelopen week heb ik zo veel crap gegeten, dat ik zaterdag echt alleen maar zin had in gezond & fruitig. Als lunch maakte ik dus een salade voor mezelf klaar, mét fruit, want dat had ik amper gehad deze week.
Nodig voor één persoon (lunchportie): handje veldsla – 2 perziken (geschild, mag uit blik) – 2 plakjes parmaham, eetlepel pistachenoten, wat balsamicosiroop
Verdeel de veldsla over je bord, snij de perziken in partjes en verdeel er leuk overheen. Scheur de ham in stukken en verdeel over de salade, strooi de pistachenoten erover en top af met dressing. Klaar!
Het was echt heel erg lekker en smaakvol en zeker een salade die ik vaker wil gaan eten. Mjam!
Wat vind jij van fruit in de salade? Do of Don’t?
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!
miranda zegt:
zacht vers fruit erin is heerlijk! Ik eet ook vaker slamelange met perzik, parmaham en gescheurde mozzarella. Os sla met stukjes peer, blokjes gorgonzola, geroosterde gezoete pecannoten. Of met framboosjes, brie, amandelen, gerookte kip. A la maaltijdsalades die je vaker ziet. Witlofsalade met appel mandarijn ofzo is ook heerlijk.
Marijke zegt:
Oh, komt deze week zeker op tafel, super originele combinatie! En yay voor perzik uit blik 🙂
leonie zegt:
Ja lekker he?
Anoniem zegt:
fruit in een salade kan als het maar wel droog fruit is
leonie zegt:
Hahah, neee vers is ook lekker! (Of uit blik:P)