Cadeautips voor een foodloverrrrr

Hallo allemaal! Van de week stuurde vriendin Marte mij het beste lijstje ooit door: 20 Brilliant Gift Ideas for foodlovers. Ik HOU van dit soort ongein en deel het lijstje daarom ook dolgraag (deels) met jullie. En ik vul het lijstje graag aan met nog wat tips van mezelf :D. Het past ook helemaal in de tijd van het jaar, verlanglijstjes, want bijna iedereen heeft wel een wishlist voor Kerst (ik overigens zelf niet, haha, wij doen niet aan cadeautjes). Dus, op zoek naar een awesome cadeau voor een foodlover? How about this:

1. Sushi nietmachines
Persoonlijk hou ik echt van knullige eetgadgets en ik vind dit dus ook echt een must voor in huis, hahaha. Ik ben dan ook echt dol op sushi, dus een sushinietmachine is alleen maar 100% geweldig, dat snap je. Verkrijgbaar via amazon.com!

2. Een pizza dekbedovertrek
Te afzichtelijk voor woorden, maar wel ook heel erg awesome: een dekbedovertrek met pizza-opdruk. Ik zou ‘m niet in m’n huis willen, maar dan gebruik ik ‘m wel voor een picknick ofzo hahaha. Bovendien zou ‘ie in een rommeling jongensstudentenhuis helemaal niet misstaan wat mij betreft ;).

3. Calories servetten
Ik heb ze al en ben er nog steeds dolblij mee :D. Ze zijn van een van mijn favoriete woonmerken; Bloomingville, o.a. verkrijgbaar bij Bijenkorf. Ik vind ze su-per-vet en iedereen die bij mij komt eten vindt ze ook altijd leuk, dus sowieso een schot in de roos voor een foodlover!

4. Deegroller met kattenprint. Need i say more? Alles met kattenprint is cool, dus deze deegroller ook. Bakken kan ik echt totaal niet, maar ik zou vreselijk blij worden van een deegroller met custom print. Custom? Ja, want je hebt o.a. ook dino’s, teksten, snorren of koffiekopjes. Verkrijgbaar bij etsy.

5. Mijn kookboek
Maar het allerbeste cadeau van allemaal is natuurlijk gewoon het Gewoon wat een studentje ’s avonds eet-kookboek! Verkrijgbaar in bijna alle boekhandels, maar in ieder geval van Bruna, Bijenkorf, Bol.com of te bestellen via deze webshop waarmee ik een deal heb. Deze mensen kregen het boek al cadeau en zijn er stuk voor stuk heel blij mee, dus dat is heel cool :D.

Wat staat er op jouw X-mas wishlist?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

12 reacties op “Cadeautips voor een foodloverrrrr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *