Thuisbezorgd: Pizza met carpaccio, rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten en balsamicocrème van Ristorante Collina

OLA AMIGOS! Jeeeej het is weekend! Ik heb een druk dagje voor de boeg. Het is nu zaterdagochtend, 11 uur en over een uurtje vertrek ik richting het zwembad om weer mijn wekelijkse baantjes te trekken. Dat doe ik nu sinds vier weken en i love it! Ik heb ergens de spirit gevonden om toch aan iets lichaamsbeweging te doen (I KNOW! WHAT HAPPENED), omdat mijn conditie echt ruk is. Dus wekelijks een halfuurtje baantjes trekken gaan natuurlijk écht een verschil maken (haha sarcastisch, maar laat me in de waan:P). Dus, dat straks! Daarna even langs een ING kantoor voor wat blogshizzle, daarna nog een blogje schrijven over een ge-wel-dig restaurant waar ik donderdag m’n eerste kerstdiner heb gehad. Daarna wordt de winnaar van de Yoghurt Barn winactie bekend gemaakt en ga ik einddddelijkkkk m’n mail een beetje wegwerken. En volgens mij moet/wil ik nog ongeveer vijfhonderd dingen doen, maar ik heb nog geen to do lijstje gemaakt dus ik weet het niet :D. Wat ik wél weet is dat ik binnenkort weer eens een filmpje wil opnemen, maar een beetje inspiratieloos ben. Dus, heb je een verzoekje, laat ’t vooral weten in de reacties hieronder!

En dan nu over m’n avondeten van gisteravond. Ik had heel weinig zin om te koken en heel veel zin in vierkazenpizza en dus ging ik pizza bestellen. Maar niet een vierkazenpizza, hahaha. Ik bestelde bij Ristorante Collina (Amsterdam) en ging voor de carpacciopizza. Want hóe kan een mens niet die pizza kiezen als die op de kaart staat. Let op, een pizza met: tomatensaus, carpaccio, rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten en balsamicocrème. Die móet je dan bestellen toch? Dus, dat deed ik. En het was heerlijk. Maar! Níet zo geweldig to-die-for als ik had gedacht. Wel vier sterren hoor, maar geen vijf.

Wat wel awesome is; iedere keer als ik bij Collina iets bestel krijg ik er een taartje van het huis bij. Ligt dat er nou aan dat ik een foodblogger ben of doen ze dat gewoon random bij heel veel klanten? Het zijn in ieder geval echt geweldig goede taartjes die je erbij krijgt dus wat marketing betreft is het echt slim, want nu wíl ik ook elke keer een taartje en sta ik op ’t punt om ’t er gewoon zelf bij te bestellen. Zo lekker. Haha!

Nou goed, dat was dus dinner van vrijdagavond. Wat ik vanavond ga eten weet ik echt nog niet.. Nog maar eens even over nadenken.

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

10 reacties op “Thuisbezorgd: Pizza met carpaccio, rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitten en balsamicocrème van Ristorante Collina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *