De 3 beste braadrecepten van Leonie – leukedingendoen.nl

Goedemiddag lieve lezers! De laatste tijd verschenen er een paar braadrecepten op Gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl. Op ’t eerste gezicht geen typische studentenrecepten, of in ieder geval geen typische recepten voor mij, omdat de ingrediëntenlijst vaak langer is en het in sommige gevallen vrij veel tijd kost. Ik maakte de recepten dan ook op verzoek van leukedingendoen.nl. Om te laten zien dat braden eigenlijk heelmaal niet zo moeilijk is 🙂 Dat moest ik zelf ook maar eens ondervinden (en ik was sceptisch, echt waar!) Maar ik vond het echt simpel! Super leuk om te doen.

Inmiddels is het artikel online verschenen op leukedingendoen.nl, dus dat lees je hierrrrrr.

Ik ben zelf vooral fan van de titel en ondertitel 🙂 Bekendste foodblogger? En beter dan die van oma? Ik weet niet of het waar is, maar cool is het wel! 😀

Een korte update dus vandaag 🙂 Straks eet ik lekker bij mijn ouders en rara wat gaan we eten? Sudderlapjes! Mmmmmm! Tot morgen! Dan kun je een brak-receptje verwachten, want vanavond ga ik of stappen of ik heb een slaapfeestje. Maar de alcohol staat in beide gevallen al klaar. Misschien maak ik morgen wel kapsalon… Tot dan!

Misschien vind je dit lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *