Conimex bami met kip, saté, ei en kroepoek

Hi guys! Gisteren had ik een behoorlijke brakdag. Zaterdagnacht vierde een van mijn beste vriendinnetjes haar verjaardag en het was heeeel leuk. Het werd alleen wel behoorlijk laat en daardoor was ik best brak gisteren. En dat resulteerde in een hele dag in bed 🙂 Met series! Even expeditie Robinson terugkijken, want dat had ik gemist toen ik donderdag bij de opening van Hudson Rotterdam was, én beginnen aan de serie Sherlock. Die ik overigens nog niet helemaal geweldig vind…

Als ik brak ben, kan dat altijd twee kanten op: of ik heb zin in super gezond (fruit en salades) of zin in heel vet (kapsalon). Dit keer had ik vooral heel véél honger. En als ik zin heb in een goeie flinke maaltijd, maak ik bami. Van Conimex. Best weinig eigen inspiratie en behoorlijk veel pannen op het vuur. En dus veel afwas. Maar wel precies wat ik nodig had!

Nodig voor één persoon: 1/2 bakje nasi/bami groentes – 170gr kip – 3 mienestjes – wat satésaus – 1 ei – gebakken uitjes – 1/2 zakje bami kruiden Conimex

Ik denk niet dat ik hoef te omschrijven hoe je dit klaarmaakt, maar je weet maar nooit… Je bakt de kip en kookt de mie. De groentes voeg je samen met de kruiden en wat water toe aan de kip en dit laat je pruttelen. Bak ondertussen een ei en maak de satésaus warm in de magnetron. Doe de bami op je bord, de kip en groentes er op, dan de satésaus en het ei. Top af met gebakken uitjes en serveer met Bali kroepoek.

Erg lekker en ik denk dat iedereen dit wel eens eet, toch? Wat is jouw ultieme brakdag-avondmaal?

Misschien vind je dit ook lekker:


13 reacties op “Conimex bami met kip, saté, ei en kroepoek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *