Broodje lekkerbek met rucola, ravigotto en kappertjes

Joehoe! Wist je dat ze bij Dirk van den Broek geen visburgers verkopen? In ieder geval niet bij de mijne en dat is stom. Hallo: visburgers! Ik haat dat; dat je in de supermarkt staat met een uitgekiemd recept en dat de producten dan niet bestaan in die supermarkt, of nog erger: op zijn (AH, ik heb het over jou ja). Maar goed; er zijn ergere dingen in de wereld en dus ging ik maar gewoon iets anders eten dan een visburger. Namelijk een broodje lekkerbek. Bijna hetzelfde.

Nodig voor één persoon: 1 lekkerbekje – een hand rucola – een langwerpig broodje – ravigottesaus – kappertjes

Bak de lekkerbek 15 minuten op 180C in de oven. Doe de rucola op je broodje, lekkerbekje er op, saus er op en kappertjes er over. KLAAR!

Wat een recept hè, pfoe. Maar ik kan je wel vertellen: dit is behoorlijk lekker. Mijn broodje was een beetje oud en dus keihard, wat het kauwen ietwat lastig maakte (en mijn gehemelte open haalde), maar verder was het meer dan prima.

Wat heb jij gegeten gisteravond?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER VIS:

4 reacties op “Broodje lekkerbek met rucola, ravigotto en kappertjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *