
Nodig voor één persoon: 1 lekkerbekje – een hand rucola – een langwerpig broodje – ravigottesaus – kappertjes
Bak de lekkerbek 15 minuten op 180C in de oven. Doe de rucola op je broodje, lekkerbekje er op, saus er op en kappertjes er over. KLAAR!
Wat een recept hè, pfoe. Maar ik kan je wel vertellen: dit is behoorlijk lekker. Mijn broodje was een beetje oud en dus keihard, wat het kauwen ietwat lastig maakte (en mijn gehemelte open haalde), maar verder was het meer dan prima.
Wat heb jij gegeten gisteravond?
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM | YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!
KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.
Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!



Lisetje zegt:
Ik at tonijn lasagne met spinazie. Super lekker, makkelijk en niks uit een pakje!
leonie zegt:
Oeh! Heb je een recept?
Anoniem zegt:
Ik vind de combi rucola en vis nooit zo lekker, maar een broodje krokante lekkerbek lijkt me wel nice 😀
leonie zegt:
Jawel joh! 😀