Dinner: Wraps met kibbeling, Oosterse wokgroentes, sla, wortel en ravigottesaus

Goedemorgen! Zondagochtend, 1e Paasdag en ik word wakker in het zonnetje in bed. Zo lekker! Straks vertrek ik richting Assen voor een bezoekje aan le parents en m’n sis en ik heb er zin in; zelfs in de treinreis! Maar eerst nog weer even de achterstand van afgelopen week op mijn blog inhalen. Vandaag deel ik het recept met je van de wraps met kibbeling (ja echt, wat een combi), die ik afgelopen vrijdag at.

Ik had totaal geen idee wat ik wilde eten en had niet echt vreselijk veel zin om te koken, maar vond dat ik wel zelf iets klaar moest maken. Toen bedacht ik dat ik wel een soort van zin had in kibbeling en thuis had ik nog Oosterse wokgroentes, dus misschien konden die wel samen in een wrap? Als je het nooit probeert weet je het niet… Dus, let’s try.

Nodig voor twee personen: 1 verpakking kibbeling van AH (geen idee meer hoeveel gram dat was) Р2 wraps (geen huismerk, is ̩cht een verschil) Р1/2 zak Oosterse wokgroentes Рtwee handjes ijsbergsla Рwat peen julienne Рbeetje ravigottesaus

Verwarm de oven voor tot 220C en bak de kibbeling in de oven warm en knapperig. Wok de Oosterse wokgroentes met wokolie tot ze geslonken en awesome zijn. Verwarm de wraps in de magnetron, doe er wat sla en peen julienne op, de Oosterse wokgroentes en dan stukjes kibbeling. Giet er een beetje ravigottesaus over en vouw de wraps dicht. Klaar!

Het was lekker! Helemaal niet heel gek en best gewoon een goeie combinatie. Vooral de Oosterse wokgroentes met kibbeling was een prima combi. En tja, hoeveel smaak zit er nou aan een wrap- niet echt veel toch? Dus, best wel een aanrader! Of naja, gewoon wel iets om thuis eens uit te proberen. Lijkt het je lekker?

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

2 reacties op “Dinner: Wraps met kibbeling, Oosterse wokgroentes, sla, wortel en ravigottesaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *