Borrelplateau met parmaham, mozzarella, tomaatjes, pesto, veldsla, brood en olijfolie

Goedemorgen leuke mensen! Gisteravond vond ik het tijd om mezelf eens even te verwennen. Ik had een diehard-inpakdag gehad (ik verhuis a.s. donderdag) en had totaal geen zin om te koken, maar wél zin om heerlijk te eten. En toen bedacht ik dat ik prima een borrelplateau kon gaan eten. met een heerlijk glaasje rosé erbij. Want die had ik verdiend 😀

Nodig voor een flink borrelplateau (voor borrels geschikt voor zo’n 3 personen, als avondeten geschikt voor 1 persoon): 1 pakje Parmaham – 1 bol buffelmozzarella (neem een goeie!) – 5 roma tomaatjes – 1/3 wit stokbrood – een handje veldsla – een scheut olijfolie – 1 eetlepel zelfgemaakte pesto (op de foto zie je meer, maar ik had veel over)

Halveer de romaatjes en leg ze op een bedje van veldsla op je borrelplaat. Leg de parmaham erbij, snij je mozzarella in grove stukken en leg die er ook bij. Scheur je brood in stukken en leg ook die er bij. Doe wat olijfolie met zeezout in een schaaltje en doe wat pesto in een apart schaaltje. Klaar! De pesto kun je lekker combineren met de tomaatjes en eventueel een stukje mozzarella. De olijfolie met zeezout is heerlijk om je stokbrood in te deppen.

Mennnn wat heb ik heerlijk gegeten. Echt gigantisch lekker :D. Oh en erbij dronk ik een glaasje rosé, wat echt perfecto was 🙂 Laat die verhuizing maar komen, ik ben er klaar voor!

Ik begin vandaag trouwens echt aan een gigantisch drukke week. Vandaag werken + Justin Timberlake, dinsdag werken + verjaardag vriendin, woensdag werken + verhuizen + Soldaat van Oranje, donderdag verhuizen, vrijdag verhuizen, zaterdag verhuizen + verjaardag vriendin en zondag verhuizen + Robbie Williams! Wieeeeeeehoeeeeeee!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Borrelplateau met parmaham, mozzarella, tomaatjes, pesto, veldsla, brood en olijfolie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *