Pannenkoeken & sushi

Goodmorning allemaal! Hebben jullie een leuke Koningsdag gehad? Mijne was prrrrrima. Ik moet toegeven dat ik een beetje gestressed ben van de verhuizing en daardoor niet echt het beste humeur ooit heb (dit is echt NIKS voor mij, maar gek genoeg is het wel zo). Ik had dus ook echt totaal geen zin in Koningsdag, maar omdat ‘t zulk lekker weer was heb ik mezelf toch maar even uit de verhuisstress getrokken en een heerlijk dagje gehad in het Westerpark. Rond een uurtje of twee ging ik met vriendin Amber de stad in, op naar het Westerpark, waar we neerstreken bij Pacific, vol in de zon, en daar lekker drie uur hebben vertoefd. En toen weer naar huis. Dikke prima:D Wat heb jij gedaan?

De dag voor Koningsdag, vrijdagavond dus, at ik sushi. Want daar had ik gruwelijk veel zin in én ik had net m’n salaris binnen. Hahaha. Eventjes geen #allesmoetop. Maar dat is niet erg, want het gaat hartstikke goed met #allesmoetop! M’n kast is al behoorlijk leeg. Ik denk dan ook dat ik de challenge ga stoppen. Vooral omdat ik nu echt al m’n keukenshizzle ook moet gaan inpakken, dus dan is het gewoon onhandig om nog een paar dingen te laten staan. Einde van #allesmoetop dus. Maar het was erg geslaagd! 😀 En mijn laatste maal binnen de challenge, waren pannenkoeken, van afgelopen donderdag. En daar blog ik nu over. (Onee, dit lieg ik trouwens, gisteravond at ik ook nog een #allesmoetop. Die komt later online).

Nodig voor één persoon (grote portie): 1 koopmans shaker pannenkoekenmix, variant scharrelei alleen water toevoegen – 1 ei – beetje melk – stroop – poedersuiker

Ik maakte hele saaie pannenkoeken, omdat ik verder niet echt meer iets van beleg in huis had. Maar het was prima. Je doet het ei en de melk in de shaker en gaat schudden. Beetje gaar was wel dat het echt van geen meter ging, maar dat komt waarschijnlijk omdat het een ‘alleen water toevoegen’ shaker was en ik er dus toch eigenwijs ei en melk in deed. En dat ging dus niet. Toen heb ik ‘t maar uit de fles gehaald en gewoon met de staafmixer in een kom tot een luchtig beslag gemaakt. Eventjes bakken in de pan in olijfolie en warm houden in de oven (140C, 5 minuutjes). En dan eten met heel veel stroop en suiker.

Een totaal onvoedzame maaltijd, maar het was prima!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


Eén reactie op “Pannenkoeken & sushi

  • Hm, pannenkoeken zijn inderdaad niet het meest voedzaam en gezondst, maar ach, het is wel eens lekker voor een keertje toch? Ik heb gisteren sinds jaren weer eens op de rommelmarkt gezeten om dingen te verkopen, en natuurlijk heb ik ook een oranje tompouce gegeten. Onze koningsdag kan niet zonder 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *