Biefstuk met sojasaus en sesamzaadjes met Thaise wokgroentes

Potverdorie! Na mijn dagboekvan de afgelopen week te hebben geschreven, kwam ik tot de conclusie dat ik echt wel heel weinig zelf had gekookt deze week. Daar moest dus eens verandering in komen: vanavond zou ik voor mezelf koken.

Ik had intens veel zin in biefstuk mt sojasaus en sesamzaadjes en bedacht dat ik daar wel gewoon een zak wokgroentes bij kon eten en dat het dan goed was. I couldn’t have been more wrong


Nodig voor één persoon: 1 biefstuk – 1 eetlepel sesamzaadjes – een scheut sojasaus – 1 zak wokgroentes

De grote fout die ik begin was dat ik koos voor pittige Thaise wokgroentes en ik dus echt helemaal niet hou van pittig. Wáárom doe ik dat soort dingen?! Niet oké.

De biefstuk was overigens ook niet echt een topper. Ik maakte ‘m op de juiste manier klaar (12 seconden iedere kant en dat 15x herhalen), maar het was zo’n hele pezige biefstuk met sliertjes er in en dat was stom. De biefstuk serveerde ik op de groentes die ik had gewokt in kokosvet en erbij serveerde ik sojasaus en wat sesamzaadjes erover. Intens teleurstellend.

Naderhand heb ik mezelf nog gered met een zakje aanmaakaardappelpuree, om toch een soort vol gevoel te hebben. Maar wat stom. Boeee! Morgen weer een lekkere vega maaltijd. Ik kijk er nu al naar uit.LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER BIEFSTUK:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *