Leonie’s week 44: lancering van LINDA.tv, uit eten bij Remise 47, drie interviews, uit eten bij Hannekes Boom, een event in Hortus Botanicus, borrelen bij De Waterkant en werken in Walem en Filter

Goedemiddag leuke mensen! Ik heb deze week ongeveer heel horeca-amsterdam gezien. Man, wat ben ik op veel plekken geweest. Van de verste uithoek van Amsterdam (letterlijk driekwartier fietsen vanuit het centrum) voor de lancering van LINDA.tv, tot eten bij Remise 47, Hannekes Boom en De Waterkant. En werken op twee hipsterlocaties (waarvan één HEEL COOL en één vrij kut) ennnn ondertussen ben ik óók nog in de Foodhallen geinterviewd en ontdekte ik super tropische tuinen in het centrum van Amsterdam. Wat een week! Zullen we samen terugkijken? 😀

Maandag

Maandag had ik een korte werkdag op kantoor, omdat ik samen met de hoofdredacteur van Girlscene.nl, Danique, om half 4 vertrok naar de lancering van LINDA.tv. Volgens Google maps was dit een eindje fietsen en wij dachten dit klusje wel even te klaren. Toen we door bossen (in Amsterdam, de fuck?!), over onverlichte wegen onszelf driekwartier van de Foodhallen vandaan bevonden, zonk de moed ons echter wel iets in de schoenen. Waarom waren we ook alweer op de fiets gegaan? Anyway; we redden het, moesten vervolgens nog drie kwartier buiten wachten voordat we de lancering van het nieuwe (geniale) platform van Linda de Mol mochten bijwonen en zijn na een halfuur weer weggegaan. Dit was wel een klein beetje tijdverspilling. En je begrijpt; weer driekwartier terug. In het donker. Door het bos. Zonder licht.

Gelukkig hadden we er wel een lekkere pizza gegeten.

Eenmaal thuis had ik intense honger en at ik twee keer avondeten, waaronder een pasta met wodka. Moet kunnen. Bovendien had ik ‘s ochtend knettergezond ontbeten (bevroren bramen ftw!), dus helemaal oké. Mijn maandag was enerverend, maar top!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 26 Okt 2015 om 12:20 PDT

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 26 Okt 2015 om 12:01 PDT

Dinsdag
Wegens enorm geshockte reacties op mijn ontbijt van maandag, liet ik dinsdag maar weer even op Instagram zien dat ik toch de meeste dagen gewoon nog vier droge Cracottes (vital) eet. Blijft het lekkerste ooit.

Dinsdag was dan een hele chille dag; op werk ging het lekker en ‘s avonds zou ik met de hele Vrouwen.nl-redactie uit eten. En dat is leuk, want we zijn niet vaak als redactie helemaal compleet. We waren uitgenodigd om te komen eten bij Remise 47; het restaurant bij Hotel de Hallen. En man, wat is dat een knetterharde aanrader. ZO lekker. Check hier het verslag van wat we allemaal gegeten hebben. ALLEEN MAAR LIEFDE.

Een foto die is geplaatst door Vrouwen.nl (@vrouwen__nl) op 29 Okt 2015 om 7:34 PDT

Woensdag
Woensdag begon mijn dag leuk. Ik haalde bij een kiosk nrc.next, want daarin werd ik vandaag gequote. Dinsdag was ik gebeld door een redacteur van nrc.next over mijn deelname aan de Viva400 vorig jaar en woensdag stond het in de krant. LEUK!

Woensdagavond had ik echt een chaotische avond. Om half 6 vertrok ik van werk naar huis, daar kookte en at ik, om om 7 uur in de sportschool te staan voor een dikke workout en om 8 uur zat ik bij Halte 3 in de Foodhallen voor een interview. Pfoe! Daarna moest ik nog een advertorial afmaken en kon ik naar bed. Wat een avond! Druk, maar ik ga op de een of andere manier wel goed op zulke avonden. Mmm 😀

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 28 Okt 2015 om 10:35 PDT

Donderdag
En toen was het alweer donderdag en dat vond ik bizar want wat vloog deze week snel voorbij. M’n laatste werkdag deze week bij Vrouwen.nl alweer! Knetterhard gewerkt overdag, want in de middag ging ik naar een event van Etos, die een nieuwe lijn wellness-producten heeft gelanceerd, in samenwerking met Hortus Botanicus. En dat was leúk! Er waren drie nieuwe geuren binnen de nieuwe wellnesslijn en de producten stonden in verschillende kassen in Hortus Botanicus – wat een soort botanische tuinen in het centrum van Amsterdam zijn- opgesteld. Heel leuk! En de nieuwe producten zijn écht heel relaxt.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 30 Okt 2015 om 12:37 PDT

Na het event van Etos had ik weekend en ging ik met vriendinnetjes Layla en Belinda eten bij Hannekes Boom. En wat we daarvan vonden (niet zo best) lees je in deze blogpost.

‘s Avonds fietste ik over de grachten naar huis en ik voelde me goed. God, wat zit ik toch lekker op m’n plek in Amsterdam.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 29 Okt 2015 om 3:00 PDT

Vrijdag
Vrijdagochtend begon druk, maar toen al mijn afspraken van die dag niet doorgingen, kon ik fatsoenlijk ademhalen. Ik begon de dag met een workout in het zwembad en sjeesde daarna naar huis voor de tostivideo.

Daarna fietste ik naar de andere kant van Amsterdam en streek ik daar de rest van de dag neer bij Filter, een heel leuk koffietentje in Amsterdam Oost/Centrum. Echt een vette aanrader vond ik het. Ik at een heerlijk stuk bananenbrood en dronk een gekke groene smoothie. Die ik later wegspoelde met jasmijnthee. Lekker! En ondertussen was ik aan het werk voor Viva, editte ik ‘n video en beantwoorde ik wat mail.

Om 6 uur ging ik nog even naar een borrel van een reisorganisatie en om half 8 had ik afgesproken bij vriendin Mikki, die weer heeeelemaal aan de andere kant van Amsterdam woont, om haar verjaardag te vieren. En dit deden we met mijn liefste vriendinnetjes, red velvet cake en wijn. Prima avondje zo!

Zaterdag
Zaterdag was ook super chill. Ik begon mijn dag met mijn vaste item op 3FM, ging daarna de stad in, ging borrelen met vriendin Marte en later eten met Anouk bij De Waterkant en was rond een uur of 9 thuis. Daar keek ik een filmpje en ging ik op tijd naar bed. Ik wil het níet hebben over die date die ALWEER afzei.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 31 Okt 2015 om 11:37 PDT

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 31 Okt 2015 om 1:38 PDT
Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 31 Okt 2015 om 11:45 PDT

Zondag
En toen was het zondag, woehoeeee! Ik ging optijd uit bed om vroeg te shoppen want ik had ECHT nieuwe kleren nodig (je kent het wel) en wilde me niet in de terrordrukte van Amsterdam mengen. En oeeeh wat slaagde ik goed!

Daarna lunchte ik bij WALEM – wat ik eruit vond zien en vond ruiken naar McDonald’s en werkte ik aan m’n blog. ‘s Middags ging ik naar Claartje voor de vijfde (?) foodpornvideo en ‘s avonds chillde ik ‘m bij iemand anders ;-).

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 1 Nov 2015 om 1:32 PST

Heerlijke week!

En komende week wordt ook echt AMAZEBALLS, want dinsdag ga ik naar BOY AND BEAR aaaaaaaaaaah. Daar heb ik echt heel veel zin in. En donderdag t/m zondag zit ik met m’n (bevroren) bibs in IJSLAND. Ooooh men, I am excited. Tot volgende week!

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

4 reacties op “Leonie’s week 44: lancering van LINDA.tv, uit eten bij Remise 47, drie interviews, uit eten bij Hannekes Boom, een event in Hortus Botanicus, borrelen bij De Waterkant en werken in Walem en Filter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *