5x zomerse inspiratie door de lezers van!

Gesponsord – Hoi! Het weer mag dan even niet helemaal lekker gaan (#waarisdieregenjas), ik vind dat we in de keuken gewoon nog moeten doen alsof het volop zomer is. Afdwingen noemen we zoiets. Net als dat mijn moeder altijd zegt: nooit een jas meenemen op vakantie, want dan vráág je om slecht weer. Een waarheid als een koe. Als je het mij vraagt.

Dus; afdwingen die zon. En dat gaan we (ja we!) vandaag doen met zomerdrankjes. Een tijdje geleden postte ik een oproep op mijn blog om samen met lezers aan de slag te gaan met Teisseire en vandaag is de dag dat ik al een paar toffe recepten met je kan delen.

Van Teisseire kregen 22 lezers een pakket toegestuurd. In dit pakket vonden zij siroop van Teisseire die smaakt als echt fruit en geen toegevoegde suikers bevat. Mijn lezers mochten het product gratis uittesten en deelden hun ervaring en recepten op social media met #teisseiresummershoot. Ik vind het leuk om die foto’s vandaag ook even met jullie te delen. Want oeeeeeh er zijn lekkere en móóie dingen gemaakt!

Schermafbeelding 2017-09-07 om 11.20.13

Vlierbloesemsiroop met munt, komkommer en limoen van Saskia. Door uit zo’n mooi aangekleed glas te drinken smaakt je drankje natuurlijk meteen al 100% beter. Vét mooie foto Saskia!

Schermafbeelding 2017-09-07 om 11.24.19

Schermafbeelding 2017-09-07 om 11.24.34

Toffe foodfotografie door Esther, ze heeft duidelijk opgelet in het artikel over foodfotografie. Zie je die bubbeltjes op de blauwe bessen? Nice!

Schermafbeelding 2017-09-07 om 11.24.00

Jette voegt zelf geteelde aardbeitjes toe. Is voor de smaak niet nodig, maar staat wel gezellig, toch?

Schermafbeelding 2017-09-07 om 11.24.45

Suus zit in summervibes met Teisseire aardbei en voegt nog wat munt en vers fruit toe voor éxtra vibes. Doe mij die hangmat en zo’n glas en ik ben een tevreden mens.

Schermafbeelding 2017-09-07 om 11.23.23

Denise maakt hapjes en drankjes op kantoor. Ik denk dat haar collega’s hier blij mee zijn! Helemaal onder werktijd is Teisseire een lekker alternatief voor die koppen thee en sloten water die je wegwerkt. Slim bedacht!

Ik vind het tof om te zien dat mijn lezers ook enthousiast zijn over de smaak van Teisseire. Super fruitig, heel puur, goed zoet en dat zonder allemaal extra dingen toe te voegen. Kijk vooral ook even op #teisseiresummershoot voor meer mooie foto’s en inspiratie. De mooiste foto onder mijn lezers wint een Polaroid Mobile Zip Printer, dus liken die handel; dan kunnen we dat meenemen in ons oordeel.

Wil jij ook nog geen afscheid nemen van de zomer? Ga voor zomercocktails! Serieus, het is echt tof om jezelf en anderen een gezellig drankje voor te zetten waar je een beetje je best op hebt gedaan. Typisch een gevalletje van ‘het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen’. Lekker cheesy, maar wederom een waarheid als een koe.

Aan de zomer mock- & cocktails met Teisseire dus! De siropen zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en ik verklap alvast dat ik die variant met vlierbloesem eeeecht heel lekker vind. Met water of gin. Mjam!

Geniet van de laatste weken van de zomer <3

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

2 reacties op “5x zomerse inspiratie door de lezers van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *