VIDEO: Tosti met mosselen & Heks’nkaas

Goedemiddag leuke kijker! Het is vrijdag en dus hoog tijd voor een nieuwe tostivideo. In de vorige video vroeg ik aan m’n kijkers om een reactie achter te laten en dan zou ik met de vijf populairste reacties een tosti klaarmaken. En vandaag is het moment daar. Ik maakte een tosti klaar met… Mosselen, Marshmallows, Heks’nkaas, Schuddebuikjes en roggebrood. HOE. BEDENK. JE. HET.

Check in de video hier of hieronder hoe dit he-le-maal in de soep liep. En niet eens vanwege de smaak…

Heb jij ook een goed idee voor een tosti? Laat een reactie achter onder de video!

Als je vaker video’s wil zien (ik publiceer er iedere week tenminste één), dan kun je je hier aanmelden voor mijn YouTube!

Zo. Dan duik ik nu de keuken in voor een fatsoenlijke lunch. Haha!

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

4 reacties op “VIDEO: Tosti met mosselen & Heks’nkaas

 • Hoi Leonie!

  ik heb laatst toch een heerlijke tosti gemaakt!! ik noem hem de tosti mexican not all the way.
  Je hebt nodig: 2 sneetjes brood (mijn geval 4 want ik hou het niet bij 1 tosti…), een rode ui, milde salsadipsaus van de ah, sour cream en een plakje kaas.

  Ik leg eerst het plakje kaas ophet brood, smeer lekker wat van de dipsaus erover heen, doe er gewoon een lekkere schep sour cream eroverheen en dan lekker rijk de in blokjes gesneden ui eroverheen.

  Broodje erop.. en gaan met die baan !!

  Heerlijk! en geen ketchup r naast nodig

 • Een tip! Om je tostiapparaat te beschermen, bak je tosti in een bakpapier. Tosti wordt lekker knapperig en je tostiapparaat blijf schoon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *