4ProductenChallenge: Preistamppot met paprika en shoarma

Joehoe, goedenavond! Al dagen heb ik zin in shoarma of gyros en vanavond at ik het eindelijk. In combinatie met een stamppotje, omdat ik daar ook zin in had én omdat ik die combi nog nooit gemaakt had. De stamppot werd een van prei en paprika. En in totaal heb ik slechts vier producten gebruikt voor dit heerlijke maaltje. En dus is dit er een in de categorie 4ProductenChallenge!

Nodig voor één persoon: 200gr shoarmavlees – 3/4 rode paprika – 1 zakje aardappelpuree (of 2-3 kruimige aardappelen) – 1/2 prei

De prei en rode paprika snij je fijn en bak je in een koekenpan met een klein beetje olijfolie. Ongeveer 6-8 minuutjes. In een wok wok je het shoarmavlees gaar op hoog vuur. Door de shoarma deed ik ook een paar paprikastukjes. De puree maak ik vaak door één zakje aanmaakpuree te mengen met 250mL kokend water. Meng de prei en paprika door de puree en serveer de shoarma er bij of er op.

Het was een hele makkelijke maaltijd en ook erg lekker. Ik twijfel zelfs of ik niet nog een tweede portie wil maken, omdat ik nog zoveel ingrediënten over heb en omdat ’t zo lekker was 🙂 Maar nee, dat is te erg. Bovendien was deze hoeveelheid gewoon genoeg hoor voor één persoon. Tenzij je net zo’n monster bent als ik *loopt naar de kast voor koffie met koekjes*.

Had jij ’t ooit eerder gehad; stamppot met shoarma?

Misschien vind je dit ook lekker:


19 reacties op “4ProductenChallenge: Preistamppot met paprika en shoarma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *