10 knetter vette recepten!

Door Elske – Jullie weten inmiddels allemaal dat Leo een super toffe youtube-serie maakte over knettervet katervoer! Toch? Niet?? Dan rap naar deze link! 😉

Heb jij ze allemaal wél gezien? Dan mag je door naar het volgende stuk 😉 Nee geintje natuurlijk! Want ook als je ze niet allemaal bekeken hebt, heb je recht op de volgende geweldige recepten. Gezond? Nee. Instant voldoening? JA. Vet en heerlijk? Zekerrrrr weten 😀 Nou, dat moet wel een top overzicht worden toch? Denk ik ook. Lees je mee?

Het ultieme broodje hamburger
We vallen meteen met de deur in huis: jouw recept voor het beste broodje hamburger ooit haalt het niet bij dit recept. Men neme een angus beef burger, kaas-ui bolletjes en lekker veel saus en kaas en TADAAA, hemelpoort open en entree in de wondere wereld van overheerlijke schepsels genaamd hamburgers. Overdreven? Wel een beetje.. Maar wel gruwelijk lekker en daar doen we het voor!

burgers_supervet1
De hemel bestaat mensen; zie hier!

Pizzaburger
De pizza’s komen we straks op terug maar héeee ooit van een pizza-burger gehoord? Dit recept is ultiem geweldig! En voordat jij het gaat zeggen: inderdaad. De foto lijkt op een ongeluk in een tunnel, maar ik beloof; daar smaken deze burgers totaal niet naar 😉

pizzaburger
Wat is een ongeluk in een tunnel?

Vegetarische burger
Wie zei dat vegetarische burgers geen knetter vet comfortfood kunnen zijn? Leo bewijst het met dit recept en het lijkt mij eerlijk gezegd vrij geweldig! Niet vega? Dan alsnog proberen want je mist wat hoor!

Hier zijn geen woorden voor nodig toch?
Vega kipschnitzels for the win!

Pizza met gorgonzola
Jeps, pizza’s komen ook aan bod binnen dit artikel hoor! We beginnen meteen met een toppertje waar de ingrediënten 100 punten scoren, maar de uitvoering van het deeg door Leo wat minder was. Wie kan dit beter? Show us op social! 🙂

pizza_gorgonzola_ui_ham_tomaat_paprika2
Lijkt wel een pizza van de Italiaan, maar die maak jij gewoon thuis!

Home made turkse pizza
We snappen allemaal dat dit geen originele Turkse Pizza is, want dat is echt handwerk en duurt vrij lang. In ieder geval; langer dan deze Turkse Pizza’s gemaakt van wraps. Maar lieve mensen, dat doet zeker niet onder voor de smaak. Vijf sterren!

turksepizza3
Lekkerrrrrr!

Pizzataart
Klinkt vrij geweldig toch? Tegenwoordig zie je overal ‘wraptaarten’ voorbij komen en hier bedacht Leo een geweldige (al zeg ik het zelf) variant op. Ik hoef in ieder geval maar één keer naar onderstaande foto te kijken en krijg meteen trek. Wat jij?

pizzataart

Geniale nacho’s
Wel een keer klaar met pizza of hamburgers, maar wel zin in een lekkere bak vet voedsel? Dan moet je voor deze nacho’s gaan. Man wat een feest! Gelukkig had Leo hier schijt aan meatfreemonday en ontstond dit top recept. Wie wil?

mexicaans_gehakt_guacamole_mexicaanse_groentes_desperados_studenten_eten
Liefde voor nacho’s <3

Wraps
In de categorie: niet echt knetter vet, maar wel ultiem lekker: wraps! Deze hebben alles: fijn gekruid vlees, lekker veel saus (knoflookmayonaise!!) en weinig groente. Misschien kom ik terug op mijn vorige uitspraak (niet vet), maar who cares. We hebben allemaal wat vet nodig in ons leven, dus maken maken maken.

kipshoarma2
Deeg, vlees, saus, kaas en weinig groente. Hoe klinkt dat voor vanavond?

Vegetarische frikandellen met friet
Ben jij nou diegene die de vegetarische bradwürst van de Vegetarische Slager nog niet geprobeerd heeft? Dom! Want je hebt echt wat gemist in je leven. Deze würsten smaken namelijke helemaal niet naar würst, maar naar frikandel! En dat vinden wij van gewoon wat een studentje s avonds eet, natuurlijk helemaal geen probleem. Één bradwürst speciaal alstublieft!

frikandel
Frikandel, patat en appelmoes 😀

Risotto
Dit recept is niet persé vet, maar wel vet romig 😉 Dus hoort ‘ie hier ook thuis! Risotto vind ik geweldig, helemaal omdat je er zoveel ingrediënten doorheen kunt doen. En het resultaat is (bijna) altijd heerlijk! Dus probeer deze eens met paddenstoelen. Kleine spoileralert: dit recept heeft een sentimenteel randje <3

risotto_ai_fungi_romig
Vet romige risotto met paddenstoelen

Zo lieve mensen, genoeg gekletst. Aan het werk! Met één van deze tien recepten kan dat bijna niet fout gaan en ik ben heel benieuwd naar welke jullie gaan maken. Let me know!

Oh, PS. beweer jij nou toch dat je een meer ultiem recept hebt voor het broodje hamburger uit recept 1? Laat het hieronder dan weten! Checken we het even 😉

Woohooo de derde druk van TOFFE TOSTI’S ligt nu in de winkel!
Snel naar de winkel of bestellen via Bol.com! Het boek kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier Leo’s eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

7 reacties op “10 knetter vette recepten!

  • Sorry, geen gezellige reactie…, maar ik vind het echt jammer dat Elske zoveel van zulke overzichtsblogs post. Het is niks nieuws, alleen een opsomming van eerder (door Leonie) geplaatste recepten. Hopelijk komt er voor Elske een kans om meer van zichzelf te laten zien!

    • Hoi! Ik snap je reactie! We plaatsen deze blogs omdat er al zo ontzettend veel recepten op GWESSE staan en het eigenlijk zonde is dat die niet meer gelezen worden. In het kader; waarom iedere keer iets nieuws verzinnen als er al zoveel is. Ik hoop dat je daar ook begrip voor hebt.

      Er komt iedere dinsdag een nieuw recept van Elske online en wellicht nog meer de komende tijd. Tof dat jullie wel meer van Elske willen lezen, dat vind ze zelf denk ik ook leuk om te lezen 😀

      • Hoi! Ja, dat vind ik zeker heel erg leuk om te lezen. Tof dat mijn recepten in de smaak vallen 🙂 En om daar verder op in te haken: in de categorie ‘weinig moeite – weinig afwas – heel lekker’ staat vandaag weer een toppertje online hoor 😉 Thanks voor jullie feedback dames!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *