Leonie’s week 27: lekker thuis zijn <3 Aankloten in huis, een nieuwe tuinset en barbecuen met vrienden

Hey hey! Tof dat je weer meeleest met mijn dagboek van de afgelopen week. Ik kan eerlijk gezegd niet geloven dat er alweer een week voorbij is. Wat heb ik gedáán in die week echt?!

Nou, dat zal ik mezelf eens vertellen: ik ben deze week naar de tandarts en de voedselbank geweest, ik heb gesport en op het strand gezeten, m’n administratie gedaan en aan campagnes gewerkt ennn had een heel fijn weekend. Benieuwd naar het uitgebreide verhaal? Dat ga ik je nú vertellen.

Maandag: in de zenuwen
Maandagochtend had ik een afspraak bij de tandarts en daar ben ik niet zo’n groot fan van. Bang voor de tandarts Leo? Nee hoor. Maar ik gruwel wel heel erg van de latex handschoentjes van de tandarts en dat is De Hel. I KNOW, dat ik compleet gestoord ben, maar ik gruwel nou eenmaal van latex. Laat staan in m’n mond, bah.

Oh en ik was ook wel een béétje in de zenuwen omdat ik bang was dat de beste man me zou vertellen dat m’n verstandskiezen inderdaad eindelijk door zijn en er allemaal uit moeten. Maar niets van dat alles! De tandarts was een vrouw en de verstandskiezen zitten prima op hun plek. YES BABY!

’s Middags sjeesde ik nog even met de geleende Nissan Qashqai langs de voedselbank om 4 boodschappentassen vol met houdbaar eten langs te brengen en daarna moest ik weer afscheid nemen van de auto. Met pijn in ’t hart hoor; wat een fijne bak.

IMG_3255

Dinsdag: chillen op het strand <3
Dinsdagochtend trainde ik weer met m’n PT en dat ging top. Wat een lekker begin van de dag! Eindelijk eens!

IMG_3285

Daarna ging ik lekker aan het werk vanuit huis en hield ik me bezig met wat advertorials.

’s Avonds had ik met Janneman afgesproken om te eten op het strand en dat was ook echt een heerlijk idee. We vertrokken om half 6 naar Zandvoort en zaten om kwart over 6 aan een koud biertje in het zonnetje, uit de wind, op het strand. Heerlijk! We aten een hapje en om een uur of 9 gingen we terug naar huis.

HEWOE4101

IMG_E3347

Ik vind het echt zo’n aanrader om na het werk nog iets leuks te doen, waardoor je echt je werkdag van je af kan zetten. Echt lekker.

Woensdag: leuke werkafspraak
Woensdag was een lekkere werkdag weer. Ik zat er goed in, verzette bergen én had een leuke afspraak met Cedric, de jongen die me helpt met foodvideo’s maken op YouTube. We spraken af op zijn nieuwe kantoor in Amsterdam en werkten een aantal toffe nieuwe concepten uit voor mijn YouTube-kanaal. Vet nice!

Daarna ging ik eens even lekker het park in, wat dat heb ik echt nog veel te weinig gedaan dit jaar. Ik wandelde naar Erasmuspark, nam een boek en een fles wijn mee en genoot intens van het avondzonnetje.

IMG_E3404

Woensdagavond was Jan niet thuis en kon ik even lekker voor mezelf koken (en chillen). Ik dook in een van m’n nieuwe kookboeken en maakte uiteindelijk ceviche, naar een Peruaans recept. ZO NICE!

IMG_E3360

VLDC2626

IMG_3432

In de achtertuin legde ik een kleedje en wat kussens neer en daar heb ik de hele avond gezeten. Af en toe kwam er ff een kat langs, maar de rest van de tijd was ik heerlijk alleen met een leesboek en wat Citronella kaarsen ;-).

IMG_E3431
En daarna had ik helaas een nacht from HELL. ZO FUCKING VEEL MUGGEN. Ik heb echt geen oog dicht gedaan. Herkenbaar?

Donderdag: administratie
Donderdagochtend was dan een vrij saaie ochtend. Ik moest aan m’n administratie en als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik dat ZO TERGEND SAAI vind. ZO saai. Maar goed; het hoort erbij en het ging best vlot. Aan het begin van de middag was ik klaar en vond ik dat ik iets leuks verdiende.

Jan werkte thuis vandaag en in zijn pauze gingen we naar een plantenwinkel hier in de buurt om wat planten voor in onze achtertuin te scoren.

IMG_E3439
Dit alles voor €50! Zo chill! Intratuin enzo zijn echt zó overpriced volgens mij!

We kwamen thuis met… GERANIUMS, hahaha. Niet geheel de bedoeling, maar we kochten een paar leuke planten en wilden ook nog iets wat goedkoop was en bloeide en toen kwamen we uit bij Geraniums, hahaha. Nou goed, nu zitten we er dus lekker burgerlijk bij. 😀

Donderdagavond kwam vriend Reinout bij ons eten en hebben we lekker de Big Green Egg in de achtertuin aangestoken voor een maaltje van de barbecue. Vet lekkere avond was dit. Biertje erbij, wijntje erbij, chill in de tuin met lekker eten. Echt dik voormekaar!

IMG_3630

Vrijdag: shoppen & WK
Op vrijdagochtend ging ik weer trainen met Nienke en ’s middags vond ik het even bami met die drukke week die ik had gehad en dus besloot ik lekker ff te gaan chillen.

Ik moest naar de stad voor een cadeau voor een vriendin en scoorde toen per ongeluk in de opheffingsuitverkoop van Men at Work hele vette nieuwe sneakers. VET nice. Niet die opheffing trouwens; ik shop(te) echt graag bij Men at Work.. Maar kennelijk niet genoeg #sad.

IMG_3508
Nieuwe patta’s van Puma gescoord voor €60!

Vrijdagavonds hadden Jan en ik een verjaardag van een vriend die 30 was geworden en dat feestje combineerden we met WK kijken. Vet leuke wedstrijd: België- Brazilië. Ook leuk: deze verjaardag was een soort reunie van Brazilië; heel veel mensen die ook naar de trouwerij daar waren, waren er vanavond ook bij. Vet gezellig!

Zaterdag: een nieuwe tuinset!
Voor zaterdagochtend had ik op de planning dat ik eens even heel erg m’n best ging doen om uit te slapen. En dat lukte echt uitstekend. HEERLIJK!

IMG_3494
Om 11 uur pas wakker. BAM!

Verder zouden we ’s middags naar Arnhem gaan voor een barbecue bij net-papa-en-mama Yoka en Rolf, maar dat ging uiteindelijk helaas niet door. JAMMER!

Toen besloten we met alle vriendinnetjes + aanhang dat het wel gezellig was om elkaar even te zien en dus verplaatsten we de barbecue naar… onze tuin! Vet gezellig!

Maar mijn handen jeukten al een tijdje om de tuin aan te pakken en ik vond zaterdagmiddag een mooi moment om een nieuwe tuinset aan te schaffen. Bovendien hadden mijn ouders ons wat geld gegeven ‘voor de zomer’ en dit was natuurlijk écht een goede besteding dan. YES! Bij Kwantum had ik een prima palletbank voor €100 online gezien, we hadden dit weekend weer de Nissan Qashqai tot onze beschikking, en dus sjeesden we om 3 uur ’s middags naar Kwantum…

Daar bleek de palletbank íets groter dan gepland en uiteindelijk moesten we 2 x rijden om ‘m thuis te krijgen. Waardoor we in totale tijdnood kwamen.

IMG_3520
6 pallets en 4 kussens pasten er in de Nissan Qashqai. Maar nét die laatste twee kussens echt niet meer. Potverdikkie hahaha

De barbecue verplaatsten we van half 5 naar 6 uur en om 5 voor 6 kwamen Jan en ik thuis met een palletbank in de tuin die nog in elkaar gezet moest worden en met alle boodschappen waaraan we nog niets voorbereid hadden voor een barbecue. En voor ons parkeerden Vera, Leroy, James en Mikki. HAHA!

Uiteindelijk hebben we met elkaar de palletbank in elkaar gezet (zo gepiept) en hij stond echt per-fect in de tuin. ZO chill! Ik ben er ZO blij mee. Omdat hij precies past (we hadden niets opgemeten..) en we nu eindelijk écht lekker in de achtertuin kunnen zitten. Met vrienden!

IMG_E3537
€100 en voor de kussens betaal je ook nog iets van €150 ofzo. Pap en mam: BEDANKT 😀

We staken de barbecue aan, gooiden biertjes in een grote emmer met ijs en water en hadden zo echt een topavond met elkaar. Vet gezellig <3.

MGLUE3980

Zondag: chilldagje thuis
Zondag was dan echt zo’n lekker aanklootdagje aan huis. Ik fietste ff langs wat winkels in Amsterdam om de tuin aan te kleden en gezellig te maken, ruimde het tuinhuisje op, gooide flink wat dingen weg en werkte ’s avonds nog even aan m’n blog. Heb je gezien dat er super veel nieuwe blogs online zijn gekomen de afgelopen dagen? 😀 Woehoe!

IMG_E3555
Boek lezen in de tuin is HEERLIJK. Je kan wel heel cool van reizen je werk hebben gemaakt, maar hoe lekker is het om af en toe zo’n week als deze te hebben? HEER-LIJK, kan ik je vertellen.

En dat was mijn week 27. Hij vloog echt voorbij, maar ik vond het zo lekker om deze week in Amsterdam te zijn en m’n vrienden te zien en lekker veel avondjes met Jan in en rond huis te hangen. Zo simpel, zo burgerlijk misschien, maar zo fijn.

Inmiddels is het halverwege week 28 en Jan is alweer op reis en ik vertrek morgen weer naar Schiphol. Het begin van mijn week stond in het teken van lekker werken en morgen vertrek ik naar MELT, op uitnodiging van Festival.Travel. ZIN IN! 😀 Ik spreek jou volgende week weer. Ciao!

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Eén reactie op “Leonie’s week 27: lekker thuis zijn <3 Aankloten in huis, een nieuwe tuinset en barbecuen met vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *