Wraps met gehakt & tomaat en een kokommer-kwarkdip

Hoi! Het is zo ver: ik ben vet verkouden. Net als heel Nederland. Ik nies de hele dag, m’n hoofd zit vol, ik wil alleen maar onder een dekentje op de bank liggen (exactly what I’m doing right now) en ik proef amper wat. Ja, die vieze pompoenquinoasalade (snapchat lterveld) van AH vanmiddag kon ik heul goed proeven (GATSIE, wat smerig), maar verder functioneren mijn smaakpapillen vandaag niet. Of deze wraps met gehakt, kaas en komkommer dus lekker waren? Geen idee. Probeer het zelf uit!

Nodig voor Ć©Ć©n persoon: 150gr rundergehakt – 1 blikje tomatenpuree – 1/2 zakje Mexicaanse kruiden – 3 kleine wraps – 10cm komkommer – 1 tomaat – strooikaas – eetlepel kwark

Bak het gehakt rul in de pan. Voeg de tomaat in stukjes toe, samen met de tomatenpuree en de kruidenmix. Laat pruttelen. Vul de wraps met het gehakt met tomaat en doe in een ovenschaal. Strooi er kaas over en zet 10 minuutje sop 180C in de oven. Meng stukjes komkommer met een eetlepel kwark en wat zout en serveer dit bij je wraps. Eetze!

Ik hoop dat het lekker is, maar dat moet je Ć©cht zelf bepalen. En zodra je dat hebt gedaan: laat je het dan even weten?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER WRAPS:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *