Leo’s dagboek: een super productieve maandag

Hallo mooie mensen! Welkom op dinsdag! Zooooo; gister had ik echt een geweldig productieve dag en vandaag heb ik precies het tegenovergestelde, haha. Ik kom moeilijk aan dingen toe die op m’n planning staan, maar heb al wel heel uitgebreid m’n huis (inclusief rommelkastjes) opgeruimd. Nuttig wel. NOT. Maar goed.

Het is me gelukt om mezelf achter m’n bureau te krijgen en ik ga je -voordat ik weer wordt afgeleid door afwas, “oeeeh ik kan wel even dit en dit gaan koken” en online windowshoppen – vertellen over mijn maandag. Die was TOP!

Jan en ik begonnen allebei vroeg met werken. Ik  pakte na 2 weken stilte m’n dagboek weer op, maakte wat stories, stuurde facturen uit (yay!), tweakte wat campagnes en ging zélfs aan de slag met m’n mailbox. WOW. Wat een productieve ochtend!

Na de lunch was het tijd om aan ons project te werken, maar eerst moest ik even langs de stort. Zo’n klusje wat je ff in 10 minuten doet.. Toch?

82F19F48-EA27-41DE-A5D6-54F3D13421E5

NOPE. Er stond echt zooooo’n lange file, hahaha. Ik heb er denk ik wel 3 kwartier staan wachten. Gelukkig had ik een podcast op en niet een mega strakke deadline, dus kon ik er mee weg komen en wel een beetje genieten van het letterlijk stilstaan.

Maar eenmaal thuis kroop ik weer achter m’n computer en daar ben ik tot kwart voor 7 niet achterweg gekomen. Ik maakte een lekkere slag in ons project. YES!

IMG_3438

Mét lekkere chocolade. Mjam!

Om 7 uur ‘s avonds zou ik sporten met PT Robin en 9 anderen van de sportschool, in het park in Haarlem. We kunnen eindelijk weer. Vet fijn!

Het was een zwaar lesje; vooral omdat ik niets meer gewend ben nu ik thuis een soort laffe trainingen doe, maar ik ben wel blij dat ik – ondanks de kutwind- ben gegaan.

IMG_3441

En toen had ik dus echt wel pizza verdiend. Omdat ik de afgelopen dagen ZO druk ben en zo veel gekookt heb (;-)), heb ik daar nu even niet echt de tijd en inspiratie voor. Gelukkig zijn er allemaal toffe restaurants die vanwege Corona nu opeens ook thuisbezorgen en zo kwam het dat Jan en ik na een jaar in Haarlem wonen, ein-de-lijk de pizza’s van Nolita konden proeven. Gewoon thuisbezorgd.

IMG_3444
Ze kwamen een beetje verfrommeld aan, maar smaakten nog fantastisch!

En man, wat was dat LEKKER. Hier gaan we vaker eten! 😀

Na een aflevering van Working Moms op Netflix (I LOVE die serie) was het tijd om weer aan de slag te gaan. En zo heb ik uiteindelijk van 9 tot 1 nog thuis zitten werken. #lekkerbezig :D.

IMG_3446
De foto die ik maak….

… vs de foto die Jan maakte:

Schermafbeelding 2020-05-12 om 14.07.06
hahaha 😀

Anyway, dat was gisteren, nu is het tijd voor vandaag. Tot morgen! 😀

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

2 reacties op “Leo’s dagboek: een super productieve maandag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *