Hollandse pot: Stamppot rauwe andijvie met rookworst, mosterd en gebakken uitjes

Goedenavond! Met mijn verkoudheid ben ik in één klap volledig in wintersferen beland. Ik heb zin om met een kleedje op de bank te hangen, met thee of warme chocolademelk en ik heb zelfs de verwarming al aan in huis. Intens lekker.

En met winter komt stamppot, super logisch. Dus vanavond at ik stamppot rauwe andijvie met rookworst. Vet lekker en zó makkelijk klaar te maken. Binnen 5 minuten op tafel! Echt! 😀

Nodig voor één persoon: 1/3 rookworst (AH eigen merk boeren rookworst) – 1 zakje aanmaakaardappelpuree – een handje rauwe andijvie – beetje mosterd – 2 eetlepels gebakken uitjes

Prik gaatjes in het folie om de rookworst en maak in 2 minuten warm in de magnetron op 350 Watt. Kook ondertussen water en meng met de aanmaakaardappelpuree. Roer de rauwe andijvie erdoor en serveer je worst er op. Beetje mosterd erbij en gebakken uitjes erover en klaar!

Wat denk je? Gruwelijk lekker. Echt, dit was precies waar ik zin in had. Laat de winter maar komen!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER HOLLANDSE POT:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *