Lunch: flinterdunne pizza met spinazie, roomkaas en pijnboompitten

Hallo leuke mensen 🙂 Mennnn, ik heb net toch een lekkere lunch gegeten! Al de hele week had ik ’t idee om een pizza klaar te maken met spinazie, roomkaas en pijnboompitten, omdat ik nog roomkaas in huis had van m’n kerstrecept van deze week. En vandaag had ik eindelijk de tijd om het klaar te maken. De hele week heb ik volgens mij amper thuis gegeten.. Vandaar dat ik ‘m nu voor lunch maakte 🙂 Een flinterdunne pizza die prima was als lunch.

Nodig voor ̩̩n persoon (lunch): pizzadeeg van Koopmans (gok zelf even de hoeveelheid, dat doe ik ook:D) Рbeetje olijfolie Р1/2 zak babyspinazie Рongeveer 1 blikje tomatenpuree Р1 eetlepel pijnboompitten Р40gr roomkaas met kruiden

Kneed het pizzadeeg en rol een flinterdunne pizzabodem uit. Smeer in met tomatenpuree en verdeel de spinazie erover. Verkruimel de roomkaas erover en top af met pijnboompitten. 20 minuutjes op 180C in de oven en klaar!

Ik vond het precies zo lekker als ik me had bedacht van te voren. Vet geslaagd! En prima als lunch of als licht avondmaal. Wat ook awesome is is dat de roomkaas een beetje knapperig wordt. Ik had gedacht dat ’t zou smelten, but nope! Mjam!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *