Dinner: Kipkorn in een wrap met sweet chili saus, sla en tomaat

JOEHOE! Van de week tagde lezeres MiekPiek me in haar instagramfoto van de wraps met kipkorns die ze had klaargemaakt naar het recept uit mijn kookboek en sinds dien kan ik alleen nog aan wraps met kipkorns denken, haha. Dus, ik móest vanavond wraps met kipkorns eten en dat deed ik dus :D. En man, wat was het lekker!

Wat doe je? Kipkorns warm maken in de oven, wraps verwarmen, sla er in, tomaatje erbij, eventueel komkommer erbij, sweet chilisaus óf honingmosterddressing en je kipkorn erbij. Klaar! Het uitgebreide recept vind je in mijn kookboek (haha, niet dat er nog vreselijk veel overblijft, maar goed).

VET heerlijk, echt! Ik eet twee kipkorns en dus twee wraps en heb dan genoeg als avondeten. Hoewel ik wel benieuwd ben of ik geen honger krijg in de bios straks, bij de 3 uur durende (!!!) Interstellar. Maar dat merk ik vanzelf :D. BYEBYE!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

7 reacties op “Dinner: Kipkorn in een wrap met sweet chili saus, sla en tomaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *