
Nodig voor één persoon: 180gr kipfilet – 2 handen botersla – 1/2 avocado – 10cm komkommer – 2 tomaatjes (pingpongbalgrootte) – balsamico sladressing – 2 schijfjes ananas
Snij de kip in repen en bak gaar in olijfolie. Doe sla in je bord, snij de komkommer, avocado en tomaat in stukjes en drop op de sla. Leg je gare kip er op, twee ananasschijven en giet er wat balsamico sladressing over. KLAAR! Kind kan de was doen.
Hartstikke simpel en toch heel lekker. Wel een beetje te zomers voor nu, maar ik heb de zomer in m’n hoofd en ben in salade-modus, dus tja. Dan kan dat!
See you tomorrowwww!
Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!



Britt zegt:
Hmm heerlijk!
Welke balsamico dressing gebruik jij en waar haal je die?
leonie zegt:
ik gebruik balsamico sladressing van AH huismerk!
Ellen zegt:
Zoet en zout is echt een perfecte combinatie! Zeker ananas en kip!
leonie zegt:
Jaa, vet heerlijk!
Curvy Bird zegt:
Ziet er super lekker uit! super leuk geschreven ook!
Denk dat ik hem morgen ga maken!
Ik heb laatst zelf ook een hele lekkere gemaakt met kip avocado,mais,rucola en conjac noedels!
http://curvybird.blogspot.nl/
http://www.bloglovin.com/blog/13288389
xx
leonie zegt:
Nice Curvy Bird! Eet smakelijk vanavond 😀