Leo’s leven: duizend kerstjurken, Teddy voor het eerst op schoot, kunst gekocht en meer!

Goedemorgen mooie mensen! Het is vrijdag en dus tijd voor Leo’s leven. Hoewel ik er helemaal niet in zit; vandaag is namelijk de covershoot voor de Gruwelijk Grillen Kerstspecial en ik ben helemaal met m’n hoofd daar. Maar tóch praat ik je eerst nog even bij over de afgelopen dagen. Die stonden in het teken van druk-druk-drukte. Ik hield me bezig met interieurplannen, stond veel te koken, heb een jurkjes-dilemma voor de coverfoto van vandaag, beleefde een Teddy-primeur, wandelde in de herfst, ging eindelijk aan de slag met een klus die al 1,5 jaar op een to do list stond, had een etentje met vrienden, borrelde met een vriendin en kocht voor het eerst samen met Jan een kunstwerk. Lees je mee?

Dinsdag:
Op dinsdagochtend had ik de werkvibe niet helemaal te pakken en ging ik aan de slag met iets heel randoms; ik had een DM van iemand gekregen met een vraag om advies voor de slaapkamer. En dat heb ik eens even lekker in photoshop uitgewerkt. En dat vond ik ZO leuk om te doen <3.

Naamloos-4

35430210-FBB0-41FC-BC50-E2F586551F79

Daarna moest ik aan het werk, maar vandaag was geen top dag. Ik wilde eigenlijk 9 recepten uitschrijven, maar kwam daar totaal niet aan toe.

6el

Op dinsdagavond zaten Jan en ik lekker te chillen op de bank een serie over een meisje dat heel goed kan schaken en toen gebeurde er iets unieks…

5l

Teddy kroop voor het eerst in 585 dagen bij me op schoot!! We hebben ‘m sinds maart 2019 uit het asiel en dit was de eerste keer dat hij zelf bij me op schoot kwam zitten en voor een uur bleef zitten. YES. Ik voelde m’n tenen niet meer, maar had het er volledig voor over. ZO gezellig!

Woensdag:
Ook woensdag was niet de beste werkdag ever. Ik ging eerst even naar de apotheek voor medicatie voor die netelroos die ik al sinds juli heb en daarna bleek het zulk mooi weer dat ik even een wandeling ging maken door de herfst. Man, wat HEERLIJK!

2l

4l

Daarna ging ik wel aan de slag  met werk en ging ik o.a. 5 van die 9 recepten uitschrijven, maar op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee. Ik had er gewoon echt even geen zin in. En dus ging ik m’n klerenkast opruimen, hahaha. Dat klusje stond al een paar weken op de planning. Bovendien heb ik eindelijk een lamp opgehangen in de klerenkast; iets dat we al 1,5 jaar wilden doen hahaha. Werk bleef liggen, maar ik had wel tijd voor dit soort random to do’s ;-).

1

Ook een lekkere to do vandaag; ff foto’s maken van m’n enorme kerstjurken-bestelling, voor de cover van de kerstspecial. Welke vind je het leukst?

6  7l

8 9     staa1nd_kleurprofiel

‘s Middags ging ik naar de supermarkt om boodschappen te doen voor een etentje ‘s avonds. Ik had met Laura, Ramon en Tobias afgesproken om in klein eetclub-gezelschap bij elkaar te komen. Ik kookte vanavond een Italiaans diner; bruchetta voor, Melanzane als hoofd en zelfgemaakte tiramisu na. MJAM!

tiramusi_

Het was super gezellig en heel lekker. Echt fijn dat we nu zo’n grote woonkamer en eettafel hebben dat we nog prima op 1,5m afstand kunnen afspreken met vrienden <3.

Donderdag:
Op donderdagochtend hadden Jan en ik een afspraak in Den Haag bij een kunstgalerij om een schilderij te bekijken dat we al een tijd op het oog hadden. Het is een werk met heel heftig reliëf en dat wilde ik wel even in het echt zien om te voelen of het in het echt ook dik was. En dat was het! We zijn allebei verliefd op dit schilderij en hebben toen dus voor het eerst samen kunst gekocht. ZO vet 😀 Hij wordt over een paar weken geleverd.

IMG_6637

Daarna reden we langs een fijne biologische slager in Den Haag; het Vleesch Atelier bij Romano heet het. En het is echt zoooo’n fijne zaak. Aanrader als je in (omgeving) Den Haag woont. We kochten nu in ieder geval het vlees in voor het vleesgerecht op de cover van Gruwelijk Grillen. Dat gaan we vanmiddag klaarmaken, ik hoop echt dat het goed lukt.

Verder heb ik donderdagmiddag lekker liggen tukken op de bank. Ik was moe joh! Geen idee waarom, maar ik gaf er maar even lekker aan toe.

525525C1-BF5B-4F82-B99C-B2DDEF5C704B

Aan het einde van de middag had ik afgesproken met vriendin Linda en ging ik even bij haar een wijntje drinken. Wederom gewoon goed op afstand <3.

223

En daarna hadden Jan en ik een mega drukke avond. We aten diepvriespizza’s, maar hebben desondanks toch de hele avond in de keuken gestaan om voorbereidingen te treffen voor de beef wellington die we vandaag op de Green Egg maken. ZIN IN! :D.

Dus; vandaag staat vooral in het teken van de kerstcover. Ik ga zo mezelf gezellig opmaken en leuke kleren aantrekken, dan duiken we de buitenkeuken in om de keuken netjes te maken én om de beef wellington klaar te maken. Ergens einde middag/begin avond komt een bevriende fotograaf ons dan fotograferen voor de cover. Ik hoop echt dat het droog blijft en dat het met het licht goed lukt. Ik wil de foto het liefst in het donker schieten, maar dat moet wel mooi worden. Dus, dat wordt nog een spannend klusje :D. ZIN IN!

Ik wens je een fijn weekend en ik spreek je dinsdag weer!

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

9 reacties op “Leo’s leven: duizend kerstjurken, Teddy voor het eerst op schoot, kunst gekocht en meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *