Mijn afgelopen week (2/2): Verhuisfoto’s, thuisbezorgd & Robbie Williams!

Joehoe! Daar ben ik weer, met deel 2 van mijn belevenissen van de afgelopen week. In m’n vorige blogje vertelde ik al over mijn Justin Timberlake-debacle, mijn bezoek aan Soldaat van Oranje en een lekker mango/avocado/feta-wraprecept. In deze blogpost mijn belevenissen van de rest van de week. En ik verklap alvast, die bestond vooral uit verhuizen & thuisbezorgd maaltijden. Lees door voor foto’s van m’n nieuwe paleisje in Amsterdam West en meeeeeeeer! 😀

Donderdag: De Grote Verhuizing & thuisbezorgd van pizza michelangelo 
Op donderdag begon de Grote Verhuizing dan. Mijn ouders kwamen me helpen om alle dozen van m’n ene huis naar het nieuwe huis te verslepen. Een boxspring drie verdiepingen naar beneden sjouwen is niet leuk. Boehoe. Maar verder viel het allemaal best wel mee. Ik denk dat we rond een uur of 4 wel alle spullen in m’n nieuwe huissie hadden, jeeeej! Toen kon de groe opbouw beginnen; alles uitpakken, een plekje geven en kasten in elkaar zetten. Met m’n vader ging ik nog naar IKEA voor lampen, raambedekking en twee toffe transparante tobiasstoelen. Oja, en heel belangrijk: een hoes voor mijn via-marktplaats-voor-een-prikkie-op-de-kop-getitke-karlstad-bank. Hij was donkergrijs en ik wilde ‘m lichtgrijs. En dus kocht ik een nieuwe hoes bij IKEA. Wat een totale rib uit m’n lijf was, maar ik ben er wel heeeeeeeel blij mee.

We bestelden donderdagavond pizza’s, lasagne en scaloppa a la gorgonzola bij pizzeria Michelangelo. Een pizzeria die altijd alles koud bezorgt, maar het eten is wel zo lekker (vind ik) dat ik er elke keer weer bestel. En op donderdag hebben ze pizza’s voor 6 euro! Cheapie!

’s Avonds zette ik samen met vriendlief nog een stellingkast van Kwantum in elkaar (wat een rotklus zeg!) en we deden de hoes om de bank (ook een kutklus) en toen was donderdag alweer voorbij. We douchten voor het eerst in m’n nieuwe douche en we sliepen voor het eerst op mijn nieuwe slaapkamertje. LEUUUUUK!

Vrijdag: Nog meer verhuizen & nog meer thuisbezorgd 
Vrijdag gingen we gewoon door met dingen inrichten en kasten in elkaar zetten. Aan het begin van de dag ging ik weer met le vati naar IKEA (dit was al zeker de 4e keer in een paar dagen), dit keer voor een klerenkast. Ik vond een grote witte kledingkast met schuifdeuren, voor een mooi prijsje, die nog net op m’n mini-kamer erbij kon. Dus die ging mee. En eenmaal thuis moesten we ‘m natuurlijk in elkaar gaan zetten. Overigens kocht ik ook nog een badkamerkast, vet interessant. Over het in elkaar zetten van de kledingkast hebben we echt drie uur gedaan, haha. Maar het lukte en we hebben elkaar niet de hersens ingeslagen. En we hadden precies genoeg schroefjes! Awesome.

Aan het einde van de dag gingen we nog even naar Leen Bakker, omdat ik nog gordijnen nodig had voor in de woonkamer en het aanbod van IKEA een beetje tegenviel. Bij Leen Bakker kocht ik hele toffe witte gordijnen, die perfect bij de bank staan, jeeej. Ze moesten alleen nog ingekort worden, maar daar ging ik zaterdag mee aan de slag.

Vrijdag was een goede dag geweest en we waren vettttt opgeschoten. Oh, en we aten bestelbami van een of andere Chinees. En dat was prima ☺.

Zaterdag: KLAAR! 
Zaterdag gingen we dan de laatste dingen doen; de laatste kasten in elkaar, lampen aan de muur en plankjes boren. We waren al vrij op tijd klaar en ik ben zo gigantisch blij met het resultaat! Hieronder een paar fotootjes om je een sfeerimpressie te geven van mijn nieuwe huis. Goed om te weten (en om commentaar te voorkomen:P); ik heb vijf jaar in een smerig, studentikoos huis met bijelkaargeraapte meubels gewoond en werk nu fulltime en heb dus eindelijk een beetje minigeld om te besteden aan een huisje met een mooie inrichting. Hoewel het me nog alles mee is gevallen, hoeveel ik heb uitgegeven. Het duurste waren de bankhoes en de kledingkast. Maar de stellingkast kocht ik bvb voor 25 euro bij kwantum, de salontafel maakte ik zelf van een pallet dat bij straat stond en twee van de vier tobiasstoelen (die DUUR zijn, 70 per stuk bij IKEA), kocht ik tweedehands via marktplaats. Anyway, hier een sfeerimpressie:



Verder was ik zaterdagmiddag uitgenodigd voor de opening van een nieuwe Bar Brouw in Amsterdam Oost. Een toffe bar waar ze ambachtelijk lekkere burgers serveren met speciaal bier. Te tof en ik wilde er dolgraag heen, maar ik moest even een beetje keuzes maken in mijn drukke week, dus helaas was ik er niet. Maar ik ga zeker eens langs, alleen dan bij de bar in West.

Oh en ik blog natuurlijk over eten (oja…) en zaterdag heb ik voor het eerst in m’n nieuwe keuken gekookt! Ik maakte spaghetti bolognese van Honig en vond het heerlijk:D Wel moest ik gigantisch oppassen dat ik niet meteen knaloranje spaghetti op m’n lichtgrijze bank zou knoeien. Maar dat ging goed. ☺

Zondag: Shoppen & ROBBIEEEE 
Zondag heb ik toen lekker voor het eerst gechillt in huis. Ik had (en heb) nog geen TV & internet en moest me dus vermaken op een andere manier. Vanaf zaterdag heb ik een Parool abonnement (aanbieding, 95 cent totaal voor 4 weken Parool, top!). Dus ik dook lekker in de PS van de week. In mijn zonnige achtertuin! Heerlijk! Daarna ging ik even langs bijenkorf om vet te shoppen, omdat ik nog voor 100 euro aan cadeaubonnen had van Bijenkorf, vanwege m’n verjaardag in maart. En mennn, wat ben ik goed geslaagd, zie zelf maar:

God, ik wil al afsluiten dat het een geweldige week was, maar ik vergeet bijna iets heel cools: ZONDAGAVOND GING IK NAAR ROBBIE WILLIAMS! En men wat was dat een toffe show! Vetttttt duur was het, maar het was het zo waard! Ik zat op de 2e ring op de 1e rij helemaal rechts boven het podium en ik kon het zo goed zien! En wat een entertainer is die man joh, vet heerlijk. Dus, dat was wel echt de beste afsluiter van een hele hele hele toffe week.

Ik hoop dat je het leuk vond om het te lezen ☺ Je krijgt straks nog wat blogjes van me van m’n dinner van zondag, maandag en dinsdag. Maar ik heb nog niet echt internet thuis, dus ik moet even kijken hoe en wanneer ik dat doe. Misschien nog vanavond, misschien morgen.

Ook leuk om te weten: ik werk deze week maar t/m donderdag bij DeLaMar, want vrijdag ga ik voor 5 dagen naar Sevilla! JEEEEJ! Stedentrip! En natuurlijk neem ik m’n laptop weer mee, zodat je gewoon weer culinaire reisverslagjes kan lezen van mijn reisje naar Sevilla, Mmmmmm! (PS: het is daar zondag 37 graden, aaaaah).

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

20 reacties op “Mijn afgelopen week (2/2): Verhuisfoto’s, thuisbezorgd & Robbie Williams!

  • Anoniem zegt:

    Leuke blog! Ah ik was ook bij robbie williams, precies dezelfde plaatsen maar dan links! Inderdaad superduur maar was het helemaal waard! Superleuke avond gehad. Nu maar weer verder zoeken op de blog naar mijn avondeten voor vanavond.. haha

  • Heel gaaf geworden je huisje! het koste wat tijd, maar goed geinvesteerd:)
    Heel leuk dat je naar Sevilla gaat, ik ga volgende week ook lekker op vakantie naar Algavre in Portugal; ook chill 30 graden daar!
    Sevilla is superleuk! Neem er een keer het yoghurtijs (zoveel lekkerder in Spaanse landen dan frozz hier) en drink tinto de verano (een soort sangria zonder het fruit).. Have fun!

  • Anoniem zegt:

    Ik kom net (gisteren) terug uit Sevilla (heeel warm, neem alleen maar hele dunne zomerkleding mee!) en heb er ook een tijdje gewoond. Wat culinaire tips:
    Los Coloniales (heeft twee vestigingen, kleintje en een grote); er is altijd een rij, maar dat is het helemaal waard!
    Dos de mayo (bestel de geitenkaas en de bechamel garnalen)
    Op woensdagen en zondagen moet je naar 100 montaditos; minibroodjes voor 1 euro, zeer veel keus en heel lekker als lunch.

    Verder zit er in de mateos gago naast allemaal schattige tapasplekje ook een heel kleine barretje waar ze sinaasappelwijn verkopen (vino de naranja), zeer aan te raden.
    Op andere plekjes zou ik vooral het drankje tinto de verano bestellen (rode wijn met frisdrank en ijsklontjes), heel fijn om in de hitte te drinken. Veel plezier!

  • Oh wat is dat leuk geworden! Vooral die stellingkast met keukenspullen. Nu nog alles zo mooi licht en schoon houden. Wat een verandering ook met een studentenkamertje in een studentenhuis, gefeliciteerd met je eigen plekje!

  • Ik heb hier nog nooit gereageerd, maar heb wel de ultieme culinaire tip voor in Sevilla!!! Vineria San Telmo, Paseo de Catalina de Ribera 4, aan een parkje. Het zijn tapas, maar dan creatiever en uitgebreider. Neem sowieso de zalmtartaar en het torentje van geitenkaas, zalm en groenten. Echt, daar MOET je heen. Ik ben er destijds terecht gekomen omdat het heel hoog stond op tripadvisor en ben er nu in twee bezoeken drie keer geweest (inclusief verjaardag daar gevierd). Het is dus een vineria, wijnrestaurant, dus ze hebben ook heerlijke wijnen. O en links daarvan ligt ook ergens de straat Mateos Gago, daar heb je ook een heleboel leuke tapasrestaurantjes met heerlijk en goedkoop eten waar je buiten kunt zitten en waar veel locals komen. Veel plezier!

  • Erg leuk huisje! Voor mij persoonlijk wat te wit (heb meer met Italië, dus hier is het meeste terra / rood / grijs), maar ziet er wel erg leuk uit! 🙂 En open keuken wil ik ook! 😮

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *