Leo’s leven: nieuwe kunst, nieuwe tegels, Barbie-film en dutjes

Goedemorgen fijne mensen en welkom op vrijdag 18 augustus! Ik zou willen zeggen: welkom op Lowlands-vrijdag, maar ik zit zelf nog gewoon thuis achter m’n computertje in alles behalve een festival-outfit een werkdag te beleven. Wat prima is, want morgen vertrek ik alsnog naar Lowlands Paradise en ik kan niet wachten. Maar voordat het inpakken begint, werk ik vandaag nog lekker thuis op kantoor aan o.a. mijn dagboek, twee recepten, twee campagnes en w.v.t.t.k. ;-). En allereerst ga ik je bijpraten over mijn afgelopen dagen. Die stonden in het teken van de Barbie-film, een hele fijne woensdag, sushi op donderdag, een massage van 1,5 uur, geweldige tegels voor de buitenkeuken en wat dingen voor werk. Lees je mee?

Dinsdag: nieuwe kunst
Ik had deze week m’n dagen echt super goed ingepland waardoor ik echt precies wist wanneer ik wat ging doen en dat bood ongelofelijk veel rust. Echt chill. Zo wist ik dinsdagochtend; oké ik heb van half 12 tot 1 een massage en voor die tijd ga ik x, x en x doen en daarna werken aan campagne y. Waardoor ik totaal georganiseerd en stressvrij kon genieten van die massage, zo midden op m’n werkdag. Heerlijk!

Chill hoofd na ANDERHALF uur massage. Ik vind massages dus zo geweldig dat ik me altijd afvraag: kun je er genoeg van krijgen? En ik kan concluderen dat anderhalf uur nog niet mijn tax is. Oh het vloog weer voorbij en aan het einde – nadat ik wel echt van iedere minuut heb genoten – dacht ik toch maar weer ‘Shitttt, nú al klaar??’. Volgende keer twee uur. XD.

Vandaag schreef ik m’n dagboek, beantwoordde reacties op mijn blog, schreef een recept uit voor een geweldige zomerse stamppot, leverde een preview aan voor een samenwerking met een behang-website en ‘s middags bedacht ik een insteek voor een campagne die in september van start gaat.

Na m’n massage kroop ik lekker op de bank met B&B vol liefde én bracht ik nog even een bezoekje aan de kringloop, omdat ik werkelijk in geen één korte broek lekker pas en ik wilde voor Lowlands wel gewoon ff een chill zittende korte spijkerbroek hebben, dus scoorde ik er een bij de kringloop waar ik de pijpen van afknipte. TOP.

‘s Avonds kwamen vrienden Paul & Kyra bij ons thee drinken in de tuin om ons uitgebreid bij te praten over hun vakantie en dat was zoooo gezellig. Ik had ze echt gemist <3.

En er werd een nieuw kunstwerk geleverd voor in huis. Ooooh het is echt zooo’n vet werk en de lijst is extra speciaal en je kan er al een klein beetje iets van zien op deze foto. Maar binnenkort laat ik ‘m helemaal zien. Aaaaaah! Heel benieuwd wat jullie er van vinden :D.

Woensdag: Barbie-dag!
Op woensdag had ik een dagje met m’n kleine schatje; van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds bedtijd was het alleen Snorremans en ik en het was echt een rete gezellige dag. ‘s Ochtends sliep hij uit tot 8:20 – werkelijk geen idee hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen maar love it.

En daarna hielden we ons bezig met doorgelekte kakluiers, dutjes op de bank, een baddersessie, een heel goed dutje in z’n eigen bedje in zijligging met zo’n zijliggingskussen vanwege z’n platte achterhoofd (en ik bleef er 2 uur naast zitten op een donkere babykamer), we speelden buiten op z’n speelkleed én hadden daarbij interactie met poes Teddy.

Ik zit hier heel erg bij de glunderen, want ik wil zooo graag dat ze BFF’s worden <3.

Aan het einde van de middag wilde ik nog even met ‘m wandelen in de kinderwagen, maar daar was hij het niet mee eens. Even slapen in het park in mijn armen dan – dan is het voor mezelf ook nog leuk -? Nee ook niet. Draagzak? Nee zéker niet. Oké; terug naar huis dan maar en nog een tukkie samen op de bank.

‘s Avonds was Jan op tijd terug van z’n werk om Morris op bed te leggen terwijl ik een pastaatje in elkaar flanste en snel naar binnen werkte, want om 7 uur had ik met vriendinnen afgesproken om naar de Barbie film in Pathé te gaan.

En oooh dat was leuk. Echt een positieve koortsdroom dit, hahaha. Ik vond het echt een film die je gezien wil hebben (zowel mannen als vrouwen als alles ertussenin), maar vond het nou ook weer niet een SUPER goeie film. Maar wel echt iets dat je wil zien. En oh oh oh wat lagen we lekker in die nieuwe relax seats van Pathé. ZO chill.

Daarna ben ik nog ff het terras op gegaan met Layla en dronken we twee speciaalbiertjes bij goede gesprekken. Heeeerlijk.

Donderdag: Netflixen met Teddy
Op donderdag werd ik wakker met een heel klein katertje; een hoofdpijnkater. Die heb ik echt NOOIT en al helemaal niet van drie biertjes?! Hou op hoor.

Tijd voor een dutje op de bank met z’n twee <3

Maar goed; er moest ook gewoon weer voor een baby gezorgd worden, dus de ochtend stond weer in het teken van gezamenlijke dutjes op de bank, verschonings, tummy-time, lezen in z’n zwart wit boekje én op tijd naar bed voor de middagdut. Die hij abbbbbsoluut niet in z’n bedje wilde doen, dus dan maar bij mij op schoot. In die donkere babykamer, haha.

Om 1 uur bracht ik Snorrie naar de oppas en kon mijn vrije donderdag beginnen. Hoewel die minder vrij was dan de bedoeling, want ik moest nog ff aan de slag met twee samenwerkingen én moest m’n Swap-fiets inleveren, omdat ik een nieuwe fiets had sinds een paar weken.

Verder ruimde ik het huis een beetje op onder het genot van een podcastje en hing ik het nieuwe kunstwerk aan de muur, maar dat zie je dus binnenkort.

‘s Avonds haalde ik Snorrie weer op, die erg moe was en vroeg naar bed wilde. Dus vanaf 6 uur had ik de avond al voor mezelf. Jan was bootje varen in Amsterdam, ik bestelde sushi en kroop op de bank met onzinnige youtube-video’s en de film op Netflix over het Thaise voetbalteam dat 17 dagen vast had gezeten in die grot die onderwater was komen te staan. Vet mooie film. Echt vét mooie kids hebben die hele toestand overleefd; zo vol humor en houden van. Echt mooi om te zien <3.

Inmiddels is het vrijdagochtend en heb ik weer een lekker werkdagje voor mezelf. Echt genieten. Verder staat dit weekend dus Lowlands op de planning en ga ik je daar dinsdagochtend over bijpraten.

Ook leuk: komende week nemen Jan en ik een beetje vakantie! Dat wil zeggen dat Jan helemaal vrij is en ik alleen het broodnodige werk doe; ‘s ochtends ff een uurtje of twee uurtjes en daarna lekker chillen met z’n drie. Hopelijk veel naar het strand, veel uitstapjes met de bakfiets én veel klussen aan de buitenkeuken. Want oh jaaaaa ik heb nog helemaal niet verteld dat dus de tegeltjes binnen zijn gekomen!! EN ze zijn ZO COOL. Check deze foto’s:

Dat wordt toch helemaal vet? We gaan er hopelijk komende week mee aan de slag, op de dagen dat Morris naar de oppas is. Aaaaah! ZO’N ZIN IN!

Nou goed; ik praat jullie komende week gewoon bij én je kan natuurlijk alles volgen op Instagram. Zeg; wie o wie kom ik dit weekend tegen op Lowlands? Zeg me vooral even gedag, vind ik egzellig!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *