Mijn afgelopen week (1/2): JUSTIN TIMBERLAKE, verjaardag, verhuizen & SOLDAAT VAN ORANJE!

Wauwwwww eindelijk is het zo ver! Ik ben er weer! Een dikke verhuizing heb ik achter de rug met alle drukte van dien en daardoor duizend blogs niet online, maar JEEEEEEJ hier ben ik weer vanuit een nieuw huisje! Vanaf mijn prachtige Karlstad (isunda grijs) bank met loungedeel typ ik dit blogje. In een woonkamer met een prachtige vloer, ingekorte gordijnen (vreselijke klus; kan ik niemand aanraden) en ik weet niet waar ik moet beginnen met bloggen. Ik wil jullie dolgraag van alles vertellen over m’n verhuizing en je wat verhuistips geven. Maar ik wil je ook vertellen over alles wat ik de afgelopen dagen heb gegeten. En nog veel meer! Aaaaah! Oké, ik ga beginnen met vertellen hoe mijn afgelopen week was. En ik doe het denk ik in Etappes, anders wordt ’t een veel te lang verhaal.

Hebben jullie me gemist? IK JULLIE WEL!

Vorige week maandag: &samhoud en Justin Timberlake. Of niet… 
De laatste blogpost die online staat is die van maandag 28 april, over m’n borrelplateau van die zondag. Dat weekend was ik druk geweest met spullen inpakken. Maandag moest ik gewoon weer werken, tussen het inpakken en verhuizen door en zou ik ’s avonds naar het concert van Justin Timberlake. M’n avondmaal had ik die dag ervoor al in huis gehaald: de magnetronlasagne van &samhoud, de sinds kort verkrijgbaar is bij AH, voor 6 euro. Een verrukkelijke kant en klaarmaaltijd en dat kwam handig uit zo. Smakelijk maaltje! Daarna zou ik naar het concert van Justin Timberlake in Ziggodome, maar ik kon het écht niet opbrengen. Ik was zo moe van de pre-verhuisstress. Helemaal niks voor mij, om zo gestresst te zijn, maar het was wel zo en dus heb ik ’t concert geskipt (jep, i did…….). En iemand anders heeeeeeel blij gemaakt met mijn kaartje ☺.

Dinsdag: wraps met mango, avo en kip
Dinsdag ging ik ook gewoon weer naar werk en ’s avonds had ik een verjaardag van een vriendin. Ze woont om de hoek bij m’n nieuwe huisje, dus dat kwam goed uit. Bij haar aten we wraps met mango, feta, zongedroogde tomaten, kip en avocado (zie bovenste foto). Naar een recept van… Mij! 😀 Haha! Viel erg in de smaak! En het leuke aan dit recept is, dat je de ingrediënten gewoon op tafel kan zetten en iedereen dan zelf kan bepalen hoeveel diegene van wat wil. Mjam!


Woensdag: huurcontract tekenen & Soldaat van Oranje!

Woensdag was dan de grote dag. De dag dat ik m’n huurcontract zou tekenen (en voor die tijd was dus eigenlijk nog niks 100% zeker). Maar YES, om half 1 werd het huurcontract voor mijn nieuwe paleisje in Amsterdam West ondertekend. Wiehoe, champagne!! ’s Middags heb ik wat gehangen op bed (ik was echt moe, haha) en ’s avonds zou ik naar Soldaat van Oranje, de musical die ik –schandalig genoeg- nog helemaal niet had gezien. We aten van te voren een hapje in Katwijk bij een restaurant op het strand. En dat stelde niet erg veel voor. Ze hadden een vrij originele kaart met natuurlijk veel visgerechten, maar allemaal met een kleine Aziatische touch. Ik vond het alleen niet heel speciaal van smaak.

Na het eten gingen we door naar de Theater Hangaar voor Soldaat van Oranje. En jezusmina jonngens. NIETS is gelogen van wat ie-de-reen zegt. Iedereen is gigantisch enthousiast na het zien van deze voorstelling, die je eigenlijk meer een belevenis kunt noemen, want man oh man, wat een spektakel. Zo bizar en zo’n must-see! Ook als je niet van theater houdt; dit is haast meer een beleving dan een show waarnaar je zit te kijken. Wat ik wél jammer vond is dat we niet de echte hoofdrolspelers hadden. Maar een goeie reden om nog eens te gaan, als ik ergens in een oude sok geld vind. Dus, dat was toch wel echt de beste woensdag van dit jaar: EINDELIJK EEN HUIS & EINDELIJK SOLDAAT!

Een bizarre week was het wel; maandag Justin Timberlake, woensdag Soldaat van Oranje en zondag stond nog Robbie Williams op de planning. En twee verjaardagen. En de lang verwachte verhuizing. Pfoe. In m’n volgende blogje vertel ik over deel 2 van mijn vorige week!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Eén reactie op “Mijn afgelopen week (1/2): JUSTIN TIMBERLAKE, verjaardag, verhuizen & SOLDAAT VAN ORANJE!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *