3 makkelijke tips voor je paasontbijt

Gesponsord – Hey hey! Het is bijna Pasen en ik kijk altijd vol bewondering naar het paasontbijt die andere foodbloggers op tafel toveren. Nou, deze meid is niet zo culi, maar vindt het wel razend leuk om de boel een beetje gezellig te maken. Helemáál in deze tijd. Toevallig ben ik erg goed in zelf de slingers ophangen én hou ik van lekker makkelijk, toegankelijk, snel en niet te veel poespas. En met dat in gedachten heb ik vandaag op mijn blog 3 tips voor een gezellig paasontbijt! 😀 Mensen; dit wordt top.

Ik deed m’n boodschappen uiteraard weer bij PLUS en ik kan je vertellen dat ik behoorlijk ben los gegaan op de paas-afdeling. Bij PLUS vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor een goed begin van Pasen; van paashaas-vormige broodjes en boterklompjes, tot paaseieren in alle smaken van de wereld, mousserende wijnen om erbij te drinken of paas-tompoucen (laat die laatste even op je inwerken). Love it!

Tip 1: Paashaas-eieren
Een vet leuke en suuuuuuuper simpele tip die ik helemaal gekopieerd heb uit het PLUS voorjaarsmagazine, zijn deze paashaas-eieren. Je bakt letterlijk een ei met een hele dooier, bakt oortjes van ontbijtspek (die leg je er gewoon op), gebruikt peperkorrels als oogjes en knipt wat verse bieslook af als snorharen. Ik voel me helemaal een moeder die traktaties in elkaar aan het knutselen is, maar why not? Ik zette het Jan voor en hij moest meteen lachen. Haha. Veel te leuk toch dit? En! Super simpel :D. Zelf de slingers ophangen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! In het PLUS voorjaarsmagazine vind je nog een heleboel andere toffe tips en inspiratie voor Pasen :D.

Paasontbijt
Gotta love dit paasontbijt!

Tip 2: Ga helemaal los op paasspul in de supermarkt
Verder heb ik mijn paastafel helemaal hysterisch aangekleed met alle paasproducten die ik kon vinden bij PLUS. Dit jaar gaan we geen eieren zoeken, ze liggen gewoon o-ver-al op tafel, hahaha. Mensen, dit is toch geweldig? Chocolade-eitjes tussen de broodjes, een mini feeststol (we zijn immers maar met z’n twee) om te besmeren met paashaas-boter en paasei-meringues als tussendoortje na je gebakken ei. Ik teken ervoor!

Paasontbijt

Tip 3: Mimosa’s <3
Vet heerlijke tip die je paasochtend sowieso leuker gaat maken; schenk mimosa’s bij je paasontbijt. Een mimosa maak je door sinaasappelsap 50/50 te mengen met een bubbeltjeswijn, bijvoorbeeld de Cuvée Blache van Maison Castel. Dat is de bubbel die ik ook rond Kerst en oud en nieuw aan je tipte. VET lekker en betaalbaar is die. Of kies lekker voor een alcoholvrije prosecco, dat kan prima in een mimosa. Plus verkoopt een aantal mousserende wijnen, waaronder deze van Maison Castel, maar ook een Nosecco; een prosecco met 0% alcohol. Oh; en je kan nog wat Cointreau (bevat alcohol) door je mimosa doen, maar ik vind dat geen must.

Mimosa

Met deze drie simpele tips kun je je paasontbijt gewoon nét even wat leuker maken, zonder al te veel ingewikkelde toestanden. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen! Of je nu een gezellig paasonbtijt hebt met je huisgenoot of partner – dikke aanrader om vooral wel dit soort leuke dingen met elkaar te organiseren – of digitaal een ontbijtje plant met familie; ik wens je hele leuke dagen, goed weer en heel veel lekker eten :D.

Bewaar dit overzicht op Pinterest
Wil je dit overzicht makkelijk terugvinden om later nog eens te maken? Bewaar onderstaande foto dan op Pinterest! Dan kom je met één klik bij dit overzicht terug.

Paasontbijt

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *