Leo’s leven #37: nieuwe vloer, ziekenhuisdatum en m’n chipsdeal

Goedemorgen goed volk! Welkom op vrijdag! De afgelopen dagen was ik nog steeds ziek en toch heb ik het een en ander beleefd om je over te vertellen in Leo’s leven. Vandaag praat ik je bij over een nieuw vloertje in de hal, een chipsdeal die niet doorging, m’n 3e Coronatest, een geweldig rijstbuffet, heel goed nieuws uit het ziekenhuis en de beste aanpak bij Ernstige Verkoudheid. Lees je mee?

Dinsdag: nieuwe vloer
Op dinsdagochtend was ik nog steeds ziek – zo kan ik overigens iedere dag in dit dagboek wel beginnen, dus dit laat ik vanaf nu achterwege; ik voel me helemaal kut, al 9 dagen en het is De Hel en ik verdrink in zelfmedelijden. Tot zo ver.

Ik begon m’n dag met vrij matig nieuws. M’n agency berichtte me dat de chipsdeal die ik laatst binnenkreeg en al bijna rond was, niet door ging. ZOOOO JAMMER. Het was echt een droomsamenwerking met een merk dat onwijs goed bij me past en daarom is het zo jammer dat het niet door gaat. Ik krijg dat dan te horen en weet ook niet precies waar het op stuk is gelopen. Ze gaan het nu in ieder geval met een andere influencer opzetten – ik weet jammergenoeg niet wie haha- maar ik was er echt ff #sad van.

‘s Middags stapte ik in de auto voor een ritje naar Zaandam. Ik ging weer een nieuwe Coronatest doen, ondanks dat ik er zaterdag nog een had gedaan die negatief was. Mijn klachten waren sinds maandag totaal anders (vorige week buikgriep, deze week extreem verkouden/keelontsteking) en dan wordt voorgeschreven om toch opnieuw te testen. Dit keer kon ik terecht in een auto-teststraat in Zaandam. Wat wel ff een leuk ritje was.

Overigens was ook deze test negatief, wat ik wel verwachtte. Maar toch bizar; dat je tijdens een pandemie zó ziek kan zijn en dat het dan niet eens de gevreesde ziekte is.

Dinsdag aan het einde van de middag kwam er een pakketje binnen uit Polen. Via Etsy had ik een nieuw vloertje besteld voor in onze hal. We willen daar een tegelvloertje maken en hebben al geweldige tegels uitgezocht, maar die kunnen pas in Augustus geleverd worden. En dat vond ik veel te lang om te wachten, dus tot die tijd leg ik er tijdelijk even een zeiltje in. En ik bestelde echt een gewellllllldige die nu binnenkwam en in het echt ook prachtig is. De kwaliteit is echt fantastisch, dus ik ben er helemaal gelukkig mee.

‘s Avonds hadden Jan en ik allebei geen zin om te koken én allebei extreme vlees cravings en dus bestelden we eten bij Bistrobar Indonesia. Ooooh wat hebben we lekker gegeten:

Saté babi, spare ribs, maiskoekjes, nasi en een taco (die laatste is The Best)
En zo lag ik er de rest van de avond bij. Teddy als support en een calippo om m’n keel te smeren <3

Woensdag: goed nieuws uit het ziekenhuis
Op woensdag moest ik voor 10 uur ‘s ochtends aan m’n agency laten weten of de filmshoot die ik donderdag zou hebben door kon gaan. Om 6 uur ‘s ochtends was ik al wakker – na een totale kutnacht – en was het wel duidelijk dat die shoot echt 0% door zou kunnen gaan. En dus cancelde ik ‘m en werd ie verplaatst naar volgende week.

#wokeuplikethis

Verder heb ik weer een dag absoluut NIKS gedaan. Ik heb heel even lekker buiten in het zonnetje gezeten en de rest van de dag kansloze shit gekeken op YouTube/Netflix en NPO.

Wel werd ik ‘s middags gebeld door het ziekenhuis met ontzettend goed nieuws. Jan is nu geopereerd en dus is hij ‘klaar’ wat betreft ons fertiliteitstraject. Nu is het afwachten wanneer ik met mijn hormoonbehandelingen mag beginnen, voor ons ivf/icsi-traject. We hadden gehoord dat er een paar maanden wachttijd op zit, maar ik werd gebeld door het ziekenhuis dat ik half april al mag komen! WAAAAAH! Mensen, nu gaat het opeens ZO snel allemaal <3 Als het allemaal meezit kan ik echt binnenkort al zwanger zijn, hooooooolyshit. Nu is de kans dat het in een keer goed gaat wel echt vrij klein (ik geloof 20% maar pin me er niet op vast), maar deze meid heeft wel gewoon al dr eerste babykamer gepint op Pinterest. Tja; dat hou je niet tegen :D:D:D.

Donderdag: De Oplossing
Donderdagochtend was weer totale ellende en dus begon ik m’n dag – gelukkig niet op shoot met een vet merk – in bad met Kneipp-sterk-geurend-badzout. Heerlijk!

Daarna verplaatste ik naar de bank waar ik op professionele wijze YouTube nog maar weer eens heb uitgespeeld en daarna schakelde ik over op Netflix. ‘s Middags bracht vriendin Linda even wat Dr Vogel spul van de Tuinen langs en verder heb ik geen reet meegemaakt deze donderdag.

Verslaafd aan The Bold Type; ik heb toch niets beters te doen.

‘s Avonds was ik he-le-maal klaar met de ellendige (gemoeds)toestand waarin ik me al een week bevond en heb ik het op een zuipen gezet. Koele witte wijn met ijsklontjes tegen de keelpijn en om me ff in een beter humeur te krijgen. Ja mensen; ik heb gedronken om me beter te voelen. Dit doe ik NOOIT, maar het was echt even heel erg geweldig. Man, ik voelde me eindelijk even geen hoopje ellende meer.

Ja ik heb één dik oog vanwege snot.

Na twee glazen wijn lag ik er ook helemaal af en ben ik lekker naar bed gegaan, alwaar ik ein-de-lijk een nacht fatsoenlijk sliep.

Inmiddels is het vrijdagochtend en voel ik me niet 100% vreselijk meer. Ik heb nog steeds snipverkouden, maar m’n keel is iets minder schuurpapier en ik voel íets meer levensenergie dan de afgelopen dagen. Ik blijf het rustigaan doen, maar kan misschien vandaag wel gewoon weer wat werk doen en dat is ook fijn.

Over werk gesproken; er kwam net een hele leuke blogpost online over Pasen. Echt, bekijk die even want je wordt ZO blij van de foto’s (ik maakte ze een paar weken geleden). KLIK!

Nou goed; dit was m’n dagboek van de afgelopen dagen. De komende dagen staat er helemaal niets op de planning, wat echt heerlijk is, want dan kan ik ff fatsoenlijk uitzieken. M’n shoot is verplaatst naar a.s. woensdag, dus hopelijk is dat genoeg tijd om me weer echt goed te voelen én er wat beter uit te zien, want mensennnnnn deze griep maakt me er niet knapper op, woehahha. Groetjes!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

6 reacties op “Leo’s leven #37: nieuwe vloer, ziekenhuisdatum en m’n chipsdeal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *