Studentje verhuist!

Hey you! Ongeveer 8 jaar geleden begon ik met Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl. Nooit met enige ambitie, gewoon puur omdat ik het leuk vond om te schrijven en lekker te eten en dat met andere mensen te delen. En nóóit had ik gedacht dat ik 8 jaar later nog steeds met heel veel liefde blogs voor jullie schrijf <3. Inmiddels gaat GWESSE helemaal niet meer alleen over lekker eten, maar schrijf ik ook regelmatig over de reizen die ik maak en wordt Leo’s week, het dagboek dat ik iedere week deel, het best gelezen van alle blogs die ik publiceer. Love it!

Vanaf vandaag wil ik wederom een nieuwe categorie introduceren op mijn blog, namelijk: Studentje verhuist! In oktober hebben Jan en ik ons eerste huis gekocht en over precies 2 maanden zijn we verhuisd. VET SPANNEND!

Een nieuwe fase…
Ik vind deze nieuwe fase van mijn leven echt SUPER TOF en heb heel erg veel zin om ook dit deel van mijn leven met jullie te delen. Dat betekent dat ik blogs ga schrijven over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een (eerste?) huis, hoe ik mijn moodboards maak, hoe het nieuwe interieur eruit zal zien, hoe we de verhuizing aanpakken, etc! You name it, ik schrijf het.

Hoi ik weet nog steeds niks maar #loveit
Ga ik mezelf vanaf nu dan ook interieurblogger noemen? Oh zeker niet. Ik heb er in principe de ballen verstand van en het zou zomaar kunnen dat je mijn stijl afschuwelijk vindt en denkt: JEZUS LEO WAAROM DOE JE DIT ZO, maar ik heb altijd de dingen gedeeld waar ik zelf blij van word en geloof er heilig in dat je niet per se ergens verstand van hoeft te hebben, om mensen te inspireren (ik heb immers ook nooit echt verstand gehad van koken en kon toch prima wegkomen met lekkere recepten voor studenten) ;-).

En de recepten dan…?
Betekent dit dat er minder recepten online komen? Natuurlijk niet :D. Ik ga gewoon door met Gewoonwateenstudentjesavondseet zoals altijd, maar je zal gewoon af en toe als extraatje een blogpost tegenkomen die gaat over wonen, inrichten, verhuizen. Omdat jullie daar ongetwijfeld zelf ook ooit mee bezig gaan zijn <3.

Wil je even makkelijk alles huis-blogs terugvinden? Check dan de categorie ‘Studentje Verhuist‘; die vind je in het menu onder ‘Persoonlijk’ en hangt aan iedere blog die binnen dit thema past.

Ik hoop dat je gezellig meeleest en meegaat in mijn OMG-IK-HEB-EEN-HUIS-GEKOCHT-avontuur. Ik heb er echt zo zo zo veel zin in. Nog twee maandjes en dan wonen we gewoon in Haarlem! WAAAAH!

Tot snel!

GROETJES LEO!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

PS: Wist je dat ik drie boeken schreef?

7 reacties op “Studentje verhuist!

  • Wat ik me afvraag is hoe jij je plattegronden maakt, waarmee je je meubels intekent (iets wat ik op je stories voorbij zag komen). Wij hebben zelf een nieuwbouwhuis gekocht en lijkt me mega leuk om ook met dat soort dingen aan de slag te gaan.

  • Ik begon je 4 jaar geleden te volgen omdat ik ging samenwonen met mijn vriend en geeeen idee had wat we nu toch elke avond moesten eten, aardappels en groenten van mijn moeder kwamen mijn neus uit eerlijk gezegd. Heel veel inspiratie gekregen van jou! Nou zijn wij paar maanden geleden weer verhuist naar een nieuwbouwhuis, hebben alles opnieuw gekocht qua inrichting maar ik vind het nog zo kaal in huis! Ben dus heel benieuwd hoe jij je woonkamer en dergelijke gaat indelen. Waar haal jij jouw wooninspiratie vandaan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *