Leo’s leven 154: kinderwagen, kakdag en een glazen pui

Goedemorgen gezellige mensen en welkom bij mijn dagboek van vrijdag 10 maart! Het is mijn verjaardag en ik ben vandaag 33 jaar geworden :D. Het is een vreselijk druilerige dag met echt KAK weer en zelfs sneeuw in sommige delen van het land, maar dat mag mijn pret niet drukken. Hier binnen schijnt de zon. Ik voel me goed, blij, gelukkig en zit er heerlijk bij.

Vandaag praat ik je bij over de afgelopen dagen die in het teken stonden van totaaaaaale moodswings. Demotivatie, nooit koken, janken om een kak-dag, een vervroegd verjaardsagscadeau voor mezelf, eindelijk een kinderwagen, koekjes bakken want #nooitstilzitten, een glazen pui, een Mexicaanse taart en uit eten op het strand. Hoewel ik het gevoel heb dat ik alleen maar in een hoekje heb zitten kniezen op de bank, blijkt de realiteit toch ook anders. Ik praat je bij!

Dinsdag:
Dinsdag was echt een RUK dag. Het begon op zich goed en toen ik m’n dagboek aan het schrijven was, zat ik nog wel lekker in de wedstrijd. Maar al gauw kreeg ik een mailtje binnen over een samenwerking die on hold komt en het is er een waar ik heeeeeel erg naar uitkeek en door m’n TOTALE hormonen-ellende kon ik dit heel ingewikkeld relativeren en sloeg m’n mood totaal om. De rest van de dag mislukte alles en voelde ik me ook echt een totale mislukking. Met levenskwesties als (lees dit voor met zo’n hoofd en theatrale dramatiek) hoe blijf ik relevant tijdens m’n zwangerschapsverlof, ik faaaaal want ik post te weinig recepten, wat nou als volgers niet op zwangerschapscontent zitten te wachten, ik voel me geen goede partner want ik ben zo ongezellig en kan zo weinig tillen tijdens het klussen, ik wil zo veel maar heb nergens zin in, etc. etc.

Ondertussen moest ik gewoon aan het werk, maar het project waar ik vorige week vrijdag al een deadline voor had die niet doorging, ging dinsdag óók niet door (ook al had ik de hele middag er voor geblokt) dus ik zat ook echt te niksen en dat is op zich goed, maar lukte me van geen meter want #verveling. Dus toen ben ik koekjes gaan bakken. Die overigens veel te donker uit de oven kwamen, maar goed; ik had niet anders verwacht. Deze meid kán gewoon niet stil zitten en man, hoe leer ik dit?

Vervolgens ben ik achter m’n computer gekropen en ben ik maar ff wat leuke prints voor in huis gaan maken en die liet ik uitprinten en ook dat mislukte allemaal (niet mooi geprint, veel te felle kleuren, ellende) en toen was het tijd voor zwangerschapsyoga.

En zelfs daar had ik geen zin in. Maar het was gelukkig wel heel erg fijn.

Kijk, ik kan de foto nog niet laten zien maar hier zie je in ieder geval hoe Jan z’n hoofd knalroze is in plaats van de lichte huidskleur die hij normaal heeft hahaha.

Na de yoga had Jan lekker avondeten gekookt – naar een recept van mij dat ik heel graag wilde uitschrijven, maar ik was even te druk met een enorme huilbui over al deze bovenstaande kwesties, dus ook dát was balen want nu had ik eindelijk weer eens een vet lekker nieuw recept bedacht, kon ik er nog niks mee (het was pasta pesto met een rood pepertje, 1 el monchou, gebakken kipfilet en tomaatjes met knoflook uit de oven en het was echttttttttt heel erg lekker). Tot zo ver mijn dinsdag.

Woensdag:
Op woensdag stond ik iets zonniger op, vooral omdat ik inmiddels wel weet dat ik me na zo’n kakdag vaak meteen alweer veel beter voel. Het was echter wel een vroegertje deze ochtend, want er stond een drukke werkdag op de planning en daardoor had ik m’n sportles verplaatst van half 10 naar half 9. En dan moet je dus om 7 uur op hè, om alvast te ontbijten. Pfoeee.

Maar gek genoeg ging dit me echt uitstekend af en was het een bijzonder goede sportles. Echt bizar!

Mezelf op een koffietje getrakteerd na het sporten <3

Natuurlijk kakte ik daarna wel weer totaal in en ging ik pas om half 12 aan het werk. Had dus echt prima die les van half 10 kunnen nemen, dan was ik net zo laat aan het werk gegaan. Maar goed.

Tijd om aan de slag te gaan met een campagne en ik dook de keuken in om een Mexicaanse taart te maken. En dat was heerlijk en heel leuk om te doen. Het recept komt binnenkort online!

Oh én vandaag kwam een vervroegd verjaardagscadeau voor mezelf binnen. Al sinds ik een kinderwens heb wil ik deze tas (haha zó materialistisch) en nu kon ik ‘m eindelijk kopen voor mezelf. YAY! Hij is van Studio Noos.

Aan het einde van de middag hadden we een intake met twee ZZP kraamhulpen, die we inhuren voor onze kraamweek en dat was ook echt vet gezellig. We kiezen voor een ZZP’er, omdat je dan nu al weet wie je krijgt, in plaats van dat je moet afwachten (en hopen) en wel zien wie je in de kraamweek krijgt. En ik hoor toch ook echt veel verhalen om me heen van mismatches.

Onze kraamhulpen zijn in ieder geval een enorme match denk ik, dus dat was een vet fijn en gezellig samenkomen :D.

Ondertussen was ook een heel groot baby-item geleverd: de kinderwagen!! We kregen ‘m niet helemaal zelf in elkaar en moesten even met hulplijn zus&zwager bellen om alle onderdelen op de juiste plekken te installeren, maar toen waren we wel helemaal blij. We zijn gegaan voor een Joolz Day+, omdat die in vette prints kwam en I love it hahahah. Verder voldoet hij natuurlijk aan alle belangrijke eisen die we hadden (geschikt voor lange mensen, bergruimte onderin, leuke print, goede accessoires, goede stabiliteit) en we zijn er echt heel blij mee.

Leuk inkijkje in het #influencer leven trouwens; ik heb sinds de zwangerschapsaankondiging vorig jaar drie kinderwagens aangeboden gekregen van merken. En voel me daar een enorme geluksvogel in! Uiteindelijk zijn we dus gegaan voor Joolz; het merk dat ik toch uit m’n omgeving het vaakst voorbij heb zien komen.

Na de uitpaksessie besloten Jan en ik lekker naar het strand te gaan. Even uitwaaien en even een hapje buiten de deur eten. We streken neer bij San Blas waar de saté echt heerlijk was en hadden echt een vet fijne avond met z’n twee. Zo lekker.

‘s Avonds stond onze maandelijkse administratie nog op de planning en dat was niet ideaal, maar moet wel even gebeuren. We geven namelijk BAKKEN met geld uit aan het huis momenteel en het is wel fijn om een béétje een overzicht te hebben van wat er allemaal in en uit gaat. Nu komt er nog genoeg binnen om zo veel uit te geven, maar ik schrok wel een beetje van onze totale uitgaven en ging meteen in ‘er moet meer geld binnenkomen’-modus. Gelukkig is Jan iets stabieler met financiële stress dan ik en dus hebben we besloten dat het beter werkt als we weer gaan werken met een soort bouwdepot, maar dan voor jezelf. Een soort begroting van dingen die eraan zitten te komen (zoals hele dure zonnepanelen), waardoor dit soort uitgaven iets minder spontaan gebeuren en we er iets meer grip op hebben. Goed voor mijn gemoedsrust.

Ik eindigde de dag lekker in bad; nog even zorgen voor wat ontspanning in m’n lijf met een fijn leesboek. Topidee.

Ik kreeg deze week Fucking Horny toegestuurd van Easytoys, omdat we zo fijn samenwerken al een lange tijd. Erg blij mee!

Donderdag:
Op donderdag waren we wederom vroeg uit de veren en dit keer voor de super leuke reden dat de glazen pui in ons kantoor geplaatst ging worden! Om half 9 stonden de klusmensen op de stoep, hebben we even een koffietje gedaan en daarna gingen ze aan de slag. De pui werd ter plekke in elkaar gezet en het eindresultaat is zooooo geweldig.

Hij is nog niet helemaal af, maar het duurde wat langer dan verwacht, dus binnenkort komen ze het nog afmaken en dan kan ik écht een eindresultaat met jullie delen, maar voor nu ziet het er zo uit:

‘s Middags…
En vanochtend tijdens het schrijven van dit dagboek! 😀

‘s Avonds waren Jan en ik allebei wel een beetje kapot. Ik vind het – hoe gezellig ze ook zijn – toch altijd een behoorlijke inbreuk op je thuis-zijn als er bouwlui over de vloer zijn. Dus hoewel ik de hele dag op de bank heb gespendeerd, was ik toch ‘s avonds heel moe.

We warmden een maaltje op uit de koelkast en zijn lekker samen met Ted op de bank geploft. Daar doken we nog eens even in een film van 3 uur, namelijk Braveheart. Die had ik nog nooit gezien en ik vond het wel eens tijd. Helaas deed de ondertiteling van Amazon Prime het niet (totale ellende) en snapte ik de helft van de film niet (want onverstaanbaar Schots en ik ben al niet goed met Engelse termen of ingewikkelde namen(karakters werden omgedoopt tot koning puntbaard en koning krakgezicht)(tot grote ergernis van Jan)), maarrrr; het was een heerlijke avond zo. Precies waar we zin in hadden.

Inmiddels is het vrijdagochtend en moet ik vandaag even aan de bak met twee dingen; m’n mailbox legen en een reels maken voor een campagne. Verder gaan we waarschijnlijk vanmiddag even langs de kringloop voor mijn verjaardagscadeau (FINGERS CROSSED DAT DIT GOED UITPAKT) en vanavond gaan we uit eten bij een restaurant dat we allebei nog niet kennen :D.

Dit weekend vier ik m’n verjaardag maar klein met m’n eigen gezin (omg dit verandert binnenkort) en vriendinnen en daarover vertel ik je volgende week in m’n dagboek van dinsdag!

Thanks voor het lezen en tot dinsdag :D.

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Leo’s leven 154: kinderwagen, kakdag en een glazen pui

  • Ben wel benieuwd wat je gaat betalen voor de zonnepanelen 😛 Wij hebben via Coolblue (#nospon :P) gedaan 8 panelen, parallel geschakeld (enphase) en waren 5500 kwijt incl installatie en alles. Ook wel een voordeel dat ze bij ons binnen een maand erop lagen! Ja zeker veel geld , maar dit was bij bv eigen huis collectief niet veel minder. En voordeel dat er nu 0% btw op zit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *