Leo’s leven 127: Shrek-verslaving, The Playlist, naar Groningen en vroeg naar bed

Goedemorgen fijne mensen en welkom op dinsdag! Het is 9 uur ’s ochtends en ik zit lekker te werken in de woonkamer, omdat tuinman Maxime samen met Jan in de tuin bezig is om wat nieuwe struiken te planten en ik vind het veel te gezellig :D.

Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen weekend en dat weekend was HEERLIJK. We hebben veel geklust, maar zijn ook naar mijn familie in het Noorden geweest voor verjaardagen en een wel heel speciale gebeurtenis. Het was een weekend vol oliebollen, badderen met de moedermaffia, een nieuwe keukenplank, roadtrippen, yoga en meer. Lees je mee?

Vrijdag:
Op vrijdag waren Jan en z’n vader de hele dag druk in de weer met de elektra; echt van 9 tot 9 zijn ze bezig geweest. Ik was die dag gewoon aan het werk en hield me bezig met wat campagnes, statistieken, heel veel Insta berichten ivm het zwangerschapsnieuws en ik ruimde het huis even op.

’s Avonds bestelden we pizza’s en ben ik op de bank gekropen met Shrek 2, terwijl Jan en z’n vader het werk boven nog even afrondden. Daarna ging ik lekker vroeg naar bed. Tijd voor weekend!

Zaterdag:
Op zaterdag waren we alweer vroeg uit de veren: echt een groot voordeel van zo vroeg naar bed gaan :D. We zouden eigenlijk op tijd beginnen met klussen, maar ik had meer zin om oliebollen te halen, hahaha. Dus na een rustig ontbijtje aan de nieuwe eettafel, zijn we lekker even gaan wandelen in de buurt, naar de oliebollenkraam. En dat is zo’n 800 meter van ons huis vandaan, dus dit wordt tijdens mijn zwangerschap een hele interessante hotspot, haha.

Het is erg lief bedoeld wanneer ik DM’s krijg met dat ik er zo mooi en glowy uitzie deze zwangerschap, maar het is echt alles behalve de waarheid. Ik zie er fulltime ZO moe en super slecht uit. M’n ogen zitten dicht, ik heb donkere kringen en m’n huid is nog nooit zo niet stralend geweest, hahaha.

Daarna zijn we lekker aan de slag gegaan. Jan ging verder met de puzzel die elektra heet en ik ging aan de slag met gipsplaten. Een klusje dat me eerst wel leuk leek, maar als je het in je eentje aan het doen bent is het best veel werk. En mijn lijf kan gewoon echttttttt veel minder hebben dan voordat ik zwanger was. Ik heb heel snel rugpijn, ben ontzettend snel moe en echt ff lekker doorwerken is er momenteel niet bij. Daardoor schiet je veel minder op dan ik eigenlijk zou willen, maar goed; dat is gewoon ff wennen voor me.

Hij is lekker in de weer met elektra
Ik hou me bezig met gipsplaatjes!

Om een uurtje of 5 ben ik gestopt met klussen omdat ik niet meer kon. Tijd voor een warm bad om ff lekker te ontspannen. En geen zorgen; dat bad is niet te warm, want man o man, de goedbedoelde adviezen over wat je als zwangere vrouw allemaal wel en niet mag stromen nu al binnen en ik vind het echt SUPER irritant.

Anyway; erg genoten van m’n bad met Lush bruisbal en Leffe 0.0. En daarna zijn Jan en ik lekker samen op de bank gekropen voor een avondje The Playlist; een geweldige serie over de oprichting van Spotify. Ted lag er ook weer gezellig bij en zo was het een heerlijk avondje <3.

Echt leuke serie gekeken

Zondag:
Op zondag stond er voor Jan weer een Elektra-klus op de planning en ik besloot even lekker wat in huis te rommelen. Beetje opruimen – ik denk misschien toch dat ik al wat last heb van nesteldrang, zou dat kunnen? – ennn cadeautjes inpakken, want er waren allemaal familieleden jarig dit weekend. Tijd om dus naar het Noorden af te reizen voor gezelligheid.

Maar eerst: lekker ontbijten. We ontbeten met paratha (soort bladerdeeg meets pannenkoek) met gebakken banaan en poedersuiker. En erbij lekker yoghurt (mijn craving sinds zwangerschap) met blauwe bessen. MJAM!

Oeh; maar eerst werd er nog een geweldige eiken plank geleverd voor in de keuken! Die gaan we begin december aan de muur hangen (wat echt nog een crime wordt, want we moeten zoeken naar waar de houten balken in de muur zitten zodat we daar in kunnen boren en dat wordt drama want die zitten volgens mij preciesssss niet op de juiste plek tov de boorgaten van de plank, maar hey: zorgen voor morgen).

Toen was het tijd om af te reizen naar Grunn. Waar we maar liefst drie verjaardagen in één weekend gingen vieren. Waaronder de nulste verjaardag van een nieuw familielid <3. Ooooh, wat was dit geweldig <3.

Op naar Grunn!

Na het avondeten reden Jan en ik weer terug naar Haarlem. Pittig dagje wel, met 5 uur autorijden, haha. Maar het was een regenachtige rit en we hadden lekker een podcastje op, dus op zich had het ook wel herfstige zondagvibes.

Eenmaal thuis kroop Ted ook meteen weer op schoot. Of nouja; was het maar op schoot. Hij zit continu pontificaal óp mijn buik en het is echt ZO zwaar hahaha. Maar ook veel te gezellig, dus ik kan geen nee zeggen. Ik denk dat Ted ook een beetje op de baby zit te broeden, de schat <3.

Maandag:
Op maandagochtend startten we de dag met yoga. Omdat ik over anderhalve week 11 uur in een vliegtuig zit naar Costa Rica wil ik mezelf even in de meest flexibele staat sinds begin zwangerschap hebben, zodat ik een beetje lekker kan zitten, in die vliegtuigstoel. Overigens ben ik ook sterk aan het overwegen om te upgraden naar Business Class, maar de laatste keer dat ik dat checkte was het 4000 euro, hahaha. Maar ik hoop heel erg nog dat er een of andere aanbieding voorbij komt net voor de vlucht of tijdens het inchecken. En dan pak ik ‘m.

Anyway; yoga dus. Dat ga ik de komende dagen ff volhouden, zodat ik in ieder geval alles eraan heb gedaan om m’n vlucht zo comfortabel mogelijk te maken.

Verder was maandag een fijne werkdag. Niet zo’n drukke, dus ik schreef in alle rust een recept, leverde wat beelden aan voor een samenwerking, begon vroeg met de voorbereidingen voor het avondeten, deed uitgebreid boodschappen en ben rond een uur of 3 aan het klussen gegaan. Verder met de gipsplaten!

Om 5 uur was het weer mooi geweest en was het tijd om te kokkerellen en Shrek 3 te kijken, terwijl Jan sportte op het veld voor ons huis.

Dit recept ga ik zo uitschrijven en online zetten.

’s Avonds was ik kapot en uiteindelijk ben ik om kwart voor 9 naar bed gegaan. Heerlijk; ik pak nu gewoon alle slaap die ik kan pakken <3.

Inmiddels is het dus dinsdagochtend, zijn de nieuwe struiken gepland en heb ik bevroren tenen van de pui die open staat, hahaha. Maar komt goed. Ik ga vandaag weer niet heel veel werk doen, maar wél iets anders heeeeeeel leuks. We reizen vanmiddag af naar Vreeland om op een woonboot een nieuw vloerkleed te kopen! En ik laat je ongetwijfeld vanmiddag op Instagram het kleurige eindresultaat daarvan zien. ZIN IN!

De komende dagen staan verder in het teken van sport, m’n Corona booster, zonnepanelen, ons kind erkennen, date night en meer. Ik praat je er vrijdag over bij! GROETJES!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Eén reactie op “Leo’s leven 127: Shrek-verslaving, The Playlist, naar Groningen en vroeg naar bed

  • “want man o man, de goedbedoelde adviezen over wat je als zwangere vrouw allemaal wel en niet mag stromen nu al binnen en ik vind het echt SUPER irritant.”

    Vreselijk! Lief dat er positieve/goedbedoelde intenties achterzitten, maar lieve mensen – geef nou alsjeblieft geen ongevraagd advies.

    Overigens: van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Zo fijn dat het gelukt is en dat iedereen verrast kon worden. Ik las de blog met en grote grijns op m’n gezicht, het is jullie zo gegund.

    Maak er een top dag van vol slaaaaap en lekker eten. En dutjes <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *