Leo’s leven 122: geweldige datenight, drukte en vette fotoshoot

Hallo leuke mensen en welkom in BIJNA WEEKEND. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten, want ik heb een vrij drukke werkweek achter de rug. Dat wil zeggen; zodra dit dagboek online staat is het achter de rug. Mijn dag vandaag was druk, m’n dag gister was druk (met veel mensen over de vloer; kan ik slecht tegen), de dagen daarvoor waren druk. Je meid heeft zin in een rustig weekend.

Was het dan allemaal kommer en kwel? Neen! Zo hadden Jan en ik woensdagavond een spontane datenight in de bios en dat was om meerdere redenen 1: het allerbeste idee op aarde en 2: een geweldige belevenis. Daarover zo meer. Verder heb ik me flink bezig gehouden met een strandwandeling, McDonald’s voedsel, een heerlijke podcast en sowieso veel lekker eten (en anderen daar blij mee maken).

Dinsdag: 7 buisjes
Dinsdag was een interessante dag, hahaha. Ik moest om kwart over 3 in het ziekenhuis zijn om bloed te prikken en moest voor die test (ivm suiker) NUCHTER zijn. Ja mensen; dat wist ik ook nog niet toen ik m’n bloedtest inplande midden op de dag. En dus stond m’n dinsdag in het teken van rustig aan doen.

‘s Ochtends kwam Lonneke Noordeloos hier thuis om me te helpen met héle vette foto’s voor een campagne die *hopelijk* a.s. zondag live gaat (dan lanceer ik een limited edition product en ik heb er zo’n zin innnnn. Hopelijk lukt het om het zondag live te krijgen!!). Ik had 2 uur staan voor de fotoshoot, maar het stond er binnen 30 minuten al op. ZO chill en dat echt dankzij Lonneke. Zo fijn samenwerken!

mini preview

Daarna was het even tijd om rustig achter m’n computer te kruipen voor wat wegwerkdingen, zonder dat het veel energie mocht kosten.

Om 3 uur was ik in het ziekenhuis, om half 4 hadden ze 7 buisjes bloed afgetapt (weet nog geen uitslag, dus hou je nieuwsgierigheid even voor je) en om kwart voor 4 zaten Jan en ik aan de McDonald’s, omdat er toevallig een McDrive naast het ziekenhuis is, hahaha. Tijd voor een ontbijt van McKroket en McFlurry op deze zonnige dinsdag.

Daarna zijn we lekker naar het strand gereden voor een wandeling. Het was super mooi weer, dus lekker om er even uit te zijn.

Eenmaal thuis bereidde ik nog even de podcast voor en namen Jan en ik ‘s avonds de 23e aflevering van Podcast De Verbouwing op. We aten uiteindelijk pas om half 11 ‘s avonds, maar wél een hele lekkere lasagne.

Woensdag: geweldige datenight
Op woensdag was het tijd voor een gebeurtenis die al 6 maanden niet had plaatsgevonden: ik ging weer sporten. Zoals je wel weet ben ik niet echt een liefhebber van het uitvoeren van sport, maar ik vind het wel goed om te gaan zodat ik me wat fitter voel. Echter had de verbouwing wat roet in het eten gegooid en zat ik er de laatste tijd ONTZETTEND tegenop te hikken om het weer op te pakken. Ik heb het al zo druk en dan moet ik ook nog gaan sporten in kostbare tijd.

Maar ik weet natuurlijk ook dat juist sporten, fysiek bewegen, hartstikke goed is als je het druk hebt, dus ik ben toch gewoon gegaan. Tijd om weer een bezoekje te brengen aan Best in You.

Na een uur sporten was ik wel echt trots op mezelf: A for effort. Woop woop!

Daarna was het tijd voor werk, tosti’s, boodschappen, pizza en pokebowl. Ja, allemaal op één dag. O.a. ook vanwege campagnes, hahaha. Al die heerlijkheid kan ik natuurlijk niet in m’n eentje op, dus gelukkig kon ik buurvrouw Linda blij maken met ook een portie lekker eten.

‘s Avonds waren Jan en ik allebei moe van drukke dagen, maar besloten een keer niet op de bank te gaan hangen, maar naar de bios te gaan. Ik wilde al een tijd lang die nieuwe stoelen van Pathé uitproberen en vanavond was een uitstekend moment.

We gingen naar The Woman King en ik kan alleen maar zeggen dat dit echt echt echt een gewellllllldige film was. En de stoelen van Pathé waren nóg fantastischer. ZOOOOO LEKKER. Zo comfortabel. En warm. En heerlijk. En! Ik ben niet in slaap gevallen. Winning! Maar dat komt echt door de film, want omgggg wat geweldig. (En blijf zitten tot de allerlaatste aftiteling voor brok in je keel).

Donderdag: in de weg in m’n eigen huis
Op donderdag was ik officieel vrij, maar ik moest ‘s ochtends nog ff wat voor werk doen. Helemaal priem, want ondertussen liepen onze andere plannen in de soep omdat er opeens een heel bouwteam in huis aanwezig was. Eigenlijk zouden we vandaag naar een meubelzaak om een nieuwe bank te testen, maar dat ging even niet door. Wél werd vandaag opeens een boeideel gefixt, werd de voordeur afgewerkt en kregen we een zwarte regenpijp (afwerkdingen die nog op een lange lijst met afwerkdingen stonden) én ondertussen was de schilder druk bezig met het opbouwen van een hele stellage op de uitbouw, om de achtergevel te kunnen schilderen, zonder dat de steiger op onze gloednieuwe glazen dakraam steunt. Jaja.

Jan liep als vliegende keep in huis rond en ik voelde me ontzettend nutteloos en in de weg lopen in m’n eigen huis. Ben maar wat winterwasjes gaan draaien en heb me teruggetrokken met Ted, haha.

‘s Avonds was het huis weer van ons en kwamen vrienden Paul en Kyra eten. Ik maakte oesterzwammenshoarma en we gingen lekker spelletjes spelen, zoals op een ideale Herfstavond hoort. En dat was echt een vettttt fijne avond <3. (Maar had ook een werkgerelateerd randje, daarover later meer).

Inmiddels is het dus vrijdag, ver in de middag en heb ik echt een bijzonder drukke dag achter de rug. Ik heb een hele drukke tijd qua campagnes, waar ik ontzettend blij mee ben, omdat dat betekent dat er wat extra geld binnenkomt, wat ik momenteel heel goed kan gebruiken in ons huis. Zo hebben we een offerte voor een trap balustrade uitstaan waarvoor we 2500 euro gebudgetteerd hadden, die bleek in de eerste offerte 5000 euro en inmiddels zijn de prijzen nog meer gestegen en komen we op 7500 euro. Nu snap je misschien een beetje waarom ik de laatste tijd iets meer campagnes aanneem dan normaal, hahaha. Zo ben ik vandaag al bezig geweest met het uitschrijven van een blogpost voor een merk, het maken van 3 verschillende reels voor hele verschillende merken, een instagram post voor een ander merk en weer een insta post voor weer een ander merk (ik heb me o.a. verkleed in bikini en outdoorkleding om de jungle-vibes van m’n komende costa rica vakantie na te bootsen) en daarna heb ik nog een video opgenomen waarvoor hier in huis letterlijk de vraag is gesteld: “Jan, kan je me ff helpen door een onderbroek naar me toe te gooien?”. Ja mensen; het leven van een influencer is echt heel afwisselend, hahaha. Maar love it. En weet dat ik echt m’n best doe om van de samenwerkingen leuke content te maken, die goed past binnen de rest van m’n content die ik online deel :D.

Anyway; het is tijd voor weekend. Jan en ik hosten vanavond nog even een flinke barbecue voor het bouwteam – zoals we hadden beloofd sinds het begin van Project Bouwval – en daarna is het tijd voor chillings met Leo. Dit weekend staan er op de planning: het bouwen van het houtskelet van de bovenverdieping, een bank uitzoeken en de verjaardag van Beppe vieren in Friesland. Maar er is een grote kans dat ik alles skip en een heel weekend op de bank ga liggen, gewoon om even bij te komen en voor mezelf te kiezen. Ik praat jullie er dinsdag over bij!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *