Leo’s leven 24: productief, klusupdate & bouwmarktellende

Hey allemaal! Gezellig dat je weer meeleest met m’n dagboek van de afgelopen dagen. Vandaag vertel ik je alles over m’n dikke productiviteit én dips, over meetings, brisket, sport, wandelingen en ik geef je een update van de verbouwing. Er zijn stappen gezet! En dan bedoel ik niet alleen op m’n stappenteller. Let’s go!

Dinsdag: wat een top dag!
Op dinsdag had ik echtttt een top dag. Ik stond super energiek op (echt bizar) en ben echt tot 17u helemaal on top of my game geweest.

Goedemorgen wereld. Ted wil graag eten.

Ik heb lekker gewerkt, boodschappen gedaan, nieuwe make-up gescoord, had een lekker outfitje aan, m’n werk ging goed. Echt mensen; dit was helemaal mijn dag.

Ik ben inmiddels tot de conclusie gekomen dat ik mezelf het leukst en sexiest (hoe schrijft een mens dit?) vindt in mannenkleding. Dit shirt en de blouse komen allebei van een mannenafdeling en ik ben zo blij dat ik veel van Jan z’n kleding pas.
Verbouwing loopt gestaag. Hier zie je een muur French Grey Mid en de andere moet nog geschilderd worden.

Wat overigens wel hilarisch is aan deze periode is dat we met die verbouwing in huis toch echt wel steeds spullen nodig hebben van de bouwmarkt en ik vind het zoooo lastig om alles online te bestellen. Je kan niets voelen, niets in het echt bekijken en hebt dus geen idee of je het juiste bestelt of niet. Zo zit ik momenteel met te grote lampjes voor in m’n afzuigkap, te kleine scharnieren voor een kastdeurtjes-project en stonden we dinsdagmiddag bij de GAMMA om een stuk mdf van 244 x 122cm op te halen. Tja; online had ik me niet helemaal beseft hoe groot dat stuk is en dat dat echttttt niet in onze Ford Puma past. Gelukkig waren de medewerkers van GAMMA zo vriendelijk om het stuk in 3en te zagen :D. Opgelost!

Avontuur in Corona-tijd = bij de bouwmarkt de lul zijn met een te grote MDF plaat.
Verkeerde lampje, oh wat irritant…

‘s Middags had ik nog twee lekkere meetings. Eentje met Pinterest expert Jody, die mijn Pinterest account beheert. En mensen kinderen, wat gaat dat goed. Ik ben inmiddels gegroeid naar meer dan 900.000 maandelijkse kijkers via Pinterest. GESTOORD. Echt zo blij mee!

Ik heb alleen nog heel weinig volgers daar. Mocht je het leuk vinden om op de hoogte te zijn van mijn recepten én interieur-inspiratie; volg me op Pinterest!

Als je ‘s avonds wandelt bij de Bolwerken word je getrakteerd op Sinterklaas-vibes. Dit huis met die maan erboven en de bomen en verlichting is toch COMPLEET de realistische weergave van Zie de maan schijnt door de bomen? Zet een wit paard op het dak en ik geloof weer in de Goed Heiligman.

‘s Avonds gingen Jan en ik nog even wandelen en daarna aten we brisket! Jan was al ‘s ochtends vroeg begonnen met barbecueën en maakte een stuk vlees dat er minimaal 8 uur op moest liggen. We aten ‘s avonds ontzettend lekker :D.

Brisket!

Woensdag: wat een kak dag
Op woensdag had ik weer echt een kakdag. Alsof ik al m’n kruit verschoten had op dinsdag. Het hielp ook niet mee dat ik vooral veel zin had in de reünie van Prince Charming en daarna wat afleveringen van Het Perfecte Plaatje, in plaats van werk. Maar ik liet maar gewoon even de boel de boel.

Groetjes team LUI.

Ik heb letterlijk woensdag de hele dag op de bank gehangen en geen reet uitgevoerd, en toch was het een top dag; er kwamen zulke vette mails binnen. Een bevestiging voor een campagne dit jaar (echt een hele toffe), een nieuwe campagne die óók heel vet is, er kwamen twee geweldige pakketjes binnen én ik werd gevraagd als columnist voor een krant. En dat terwijl ik de hele dag chips lag te vreten op de bank. Hahaha!

Kreeg in een pakketje o.a. dit geweldige servies van Yvette van Boven x &Klevering. Echt prachtig! (Ik heb ook echt meer ruimte nodig om m’n servies op te bergen. Ik heb BERGEN.)

‘s Avonds heb ik nog ff alle moed verzameld en heb ik in de woonkamer gesport, maar meer kreeg je niet uit me vandaag. Ach; so be it. Dan ga ik morgen wel werken.

Ik wilde naar bed, maar Teddy had andere plannen.

Donderdag: ZO VEEL CREATIEVE IDEEËN
Donderdag was dus een beetje een werkdag. Omdat ‘s ochtends het licht nog niet goed was en ik een foto moest maken voor een campagne kon ik dat pas rond lunchtijd doen. Dus de ochtend en de middag stonden in het teken van leuke dingen voor mezelf doen. Ik regelde o.a. een fotograaf om wat vette foto’s mee te maken a.s. maandag en bereidde een moodboard voor. En was helemaal in m’n creatieve flow wat betreft klusjes en knutselprojecten voor de komende tijd. Ik ga een nieuw tv meubel maken, een kunstwerk aan de muur, een kastje met rotan, een piano-ombouw en een geweldige lamp. Echt mensen; die 4 weken vrij hebben me ZO geholpen om weer helemaal aan de top van m’n creativiteit te staan. En het is zoooooo’n lekker gevoel. Ik wil alles liever gister dan vandaag. YES!

Uiteraard neem ik jullie helemaal mee in alle processen, maar voor nu is het vooral heel veel online shoppen en op random bouwmarkt-bestellingen wachten. Duimen jullie voor me dat de tegeltjes van Hornbach een beetje snel komen? Dan kan ik aan de slag met m’n tv-meubel. ZIN IN!

Omdat ik woensdag zo’n luie dag heb gehad moest ik donderdag 10.000 stappen zetten om nog aan m’n weekdoel van gemiddeld 5000 te komen. En liet ‘t nou net donderdag de hele dag regenen, shit. Maar ik heb een regenbestendige jas aangetrokken en ben maar gewoon gaan lopen. Het lukte me niet eens om een podcast te luisteren, omdat ik in m’n hoofd zo druk was met al m’n creatieve ideeën uitdenken. ZOOOO lekker. Echt fijn!

Ik HOU van dit soort muren in de stad!

Vrijdag: buikpijn & KLUSSEN
En inmiddels is het vrijdag. Een dag waar ik onwijssss naar uit heb gekeken, want ik werk vandaag tot 1 uur en daarna luid ik het weekend in en ga ik flink klussen. De stukadoors/schilders dronken vanochtend nog een bakkie koffie bij ons en hebben hun spullen opgehaald en zijn er nu vandoor. En nu is het aan Jan en mij om de klus voort te zetten; we gaan alle deuren en kozijnen schuren en verven, de trapbekleding eraf halen, nieuwe vloerbedekking erop laten leggen, de trapwangen offblack schilderen, er moet nog een vloertje beneden komen, we moeten alle lampen, spiegels en de kapstok weer ophangen, nieuwe deurklinken erop zetten, de stopcontacten mee schilderen met de muurkleur, het luik dichtmaken, de verwarming schilderen, overal kabelgootjes langs leggen, een vette koof om de leidingen maken… Kortom; genoeg te doen de komende weken. ZO VEEL ZIN IN.

Beetje jammer alleen dat ik momenteel in bed lig met de ergste menstruatiekramp OOIT. Nog nooit zo erg gehad. Maar ik moet zeggen dat m’n paracetamol begint te werken en ik denk dat ik zo toch naar de mondhygiënist kan voor m’n tweede sessie deze week. Daarna doe ik nog een beetje werk en dan ga ik – als de kramp het toelaat – de trapbekleding eraf trekken. Let’s do this!

Thanks voor het lezen weer <3. Ik spreek je dinsdag. Ben heel benieuwd hoe ver we dan zijn met ons trappenhuis :D. Fijn weekend!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

4 reacties op “Leo’s leven 24: productief, klusupdate & bouwmarktellende

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *