Zomerfotografie met Teisseire: het resultaat en de winnaar!

Gesponsord – Hé jij. Potverdikke. Ik denk dat we er aan moeten geloven: de zomer is voorbij. Hoewel op het moment van schrijven het zonnetje een klein beetje schijnt, is wel gewoon ongeveer -20 en voelt het als een mooie herfstdag. Ik vind het jammer. Ik HOU zo van zomer…

Met de zomer die voorbij is, is er ook een einde gekomen aan de Bloginsiders campagne die we deden voor Teisseire. Samen met lezers van mijn blog ging ik aan de slag met deze lekkere siroop met echte fruitsmaak en zonder toegevoegde suikers. En dat was TOF! Zo werd deze minimale zomer toch nog een beetje zonnig. Mijn Bloginsiders maakten echt toffe foto’s en vandaag is het moment om een winnaar te kiezen.

Ik trapte de campagne af met een artikel over hoe je een drankje het beste op de foto kunt zetten. Met tips als ‘let op de hoek’, ‘gebruik nagellak’ en ‘snijd je fruit op de mooiste manier’.

Mijn insiders gingen met deze tips aan de slag en daar kwamen toffe foto’s uit. Zo mochten ze een selfie maken met het drankje, een foto maken van Teisseire met fruit als decoratie en een foto maken van een vriend of vriendin die het drankje proefde. En die beelden waren tof! Check vooral even #TeisseireSummerShoot als je nieuwsgierig bent.

Uit al deze opdrachten hebben we nu een winnaar gekozen. Iemand die alle opdrachten heeft uitgevoerd en dit op een hele toffe manier heeft gedaan. Onder het genot van een glaasje Teisseire vlierbloesemsiroop is het dan nu tijd om bekend te maken wie de winnaar is.

En de winnaar is…

Eva van der Kammen! Tja, tegen een kat kun je gewoon bijna niet op. Hoe lief! Maar ze maakte niet alleen deze lieve selfie, ook opdracht 2 & 3 zagen er top uit. Check:

Opdracht 2: fotografeer je drankje met fruit: CHECK! Een mooie foto met leuke details.
Opdracht 3: laat iemand het drankje proeven: CHECK. Deze foto vind ik echt heel origineel en tof gemaakt. Goed detail ook: dat laatste stukje chocola balancerend op die aardbei. VET!

Gefeliciteerd met de winst Eva! Jij wint de Polaroid Mobile Zip Printer. We nemen contact met je op :).

Voor alle andere Insiders die mee hebben gedaan: thanks voor jullie bijdrage! Ik heb genoten van jullie inzendingen en zo te zien hebben jullie genoten van de Teisseire. Win-win! LEUK!

Wil je ook een keer meedoen met een Bloginsiders actie? Geef je op! Houd mijn blog in de gaten als er weer een nieuwe campagne is.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *