Wraps met rivierkreeftjes, avocadosaus en mango

Hoi hoi! Deze week maakte ik als lunch een recept klaar van wraps met rivierkreeftjes en avocadosaus. Ik vond het echt een lekkere lunch, maar vind dat je dit ook prima als licht avondmaal kunt eten. Bijvoorbeeld voor het sporten en dan daarna nog een lekker hapje met flink veel eiwitten en andere bouwstoffen. Maar goed; nu ga ik over dingen praten waar ik geen verstand van heb, haha. Terug naar de rivierkreeftjes, want die waren lekker. Benieuwd naar het recept? Let’s rivierkreeft!

Nodig voor één persoon: 3 wraps – 1 bakje gekookte rivierkreeftjes – 1 avocado – 1 limoen – 3 handjes ijsbergsla – 3 eetlepels zure room – 1/2 eetrijpe mango

Bak de wraps 30 seconden aan beide kanten in een droge koekenpan, dan krijg je lekkere knapperige wraps.

Smeer de wraps in met zure room en beleg met sla. Verdeel daar de rivierkreefjes over en top af met zelfgemaakte avocadosaus. Die maak je door een avocado te mengen met sap van 1/2 limoen en een beetje water. Zet de staafmixer erop en maak het tot een gladde saus.

Verdeel die saus over de rivierkreeftjes. Top als laatste af met stukjes verse mango en klaar is je maal!

Voor de oplettende lezer; ik was inderdaad mijn mango vergeten, maar ik denk écht dat het heel lekker is erbij, dus doe die er vooral wel op. Eet smakelijk!

rivierkreeftjes2

Een vet simpel en lekker maaltje. Top als lunch en heerlijk als licht avondmaal. Enjoy!

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *