Woensdag: Knorr kip siam met wat extra kruiden, maggie en kroepoek

Joehoe! Daar ben ik weer met een normaal blogje. Het is zaterdag (en goddelijk weer) en ik heb flink wat blogs in te halen. En oooh wat heerlijk om weer lekker dingetjes te kunnen schrijven. Er komt een blogje aan over een enorme aanrader van een restaurant in Amsterdam West, eentje over een heerlijke magnetronmaaltijd én nu ga ik lekker schrijven over m’n avondeten van woensdag. Wat overigens helemaal niet echt lekker was.

Ik ben deze week een beetje ziekjes en dat merk ik in m’n eetlust. Doe mij maar droge rijst, dan ben ik gelukkig. En veel groentes hahaha. Woensdag kwam Bas eten en ik wilde hem toch iets meer dan droge rijst voorzetten. Maar inspiratie om iets te koken? 0,0! En dus maakte ik een Knorr wereldgerecht klaar. Iets waar ik vroeger dol op was, dus dat kon ik wel weer eens proberen. Ik ging voor kip Siam, hoewel ik kip Madras lekkerder vind, maar daar moest ik meer groentes voor snijden. En daar had ik geen zin in :D.

Nodig voor twee personen: 300gr kippendijen – 1 pak knorr kip siam – 1/2 zak roerbakgroentes – kerrie – maggie – ketjap – peper – kroepoek – botersla

Snij de kippendijen in reepjes en bak ze gaar in de pan. Kook ondertussen de rijst die je uit de Knorrverpakking haalt. Voeg de roerbakgroentes toe aan de gare kip en bak eventjes mee. Doe er dan water bij en de kruidenmix (zie verhouding op de verpakking) en laat dit pruttelen. Breng eventueel op smaak met peper, kerrie, maggie en ketjap. Bij het opdienen serveer je er botersla en kroepoek bij!

Ik vond het echt een megasaaie maaltijd en heel flauw. Vandaar ook die toevoeging van maggie, ketjap, peper én kerrie. En dat was gewoon nog niet genoeg om er iets van te maken.. Saai! Maar goed, we hebben in ieder geval wat naar binnen gewerkt 🙂

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Woensdag: Knorr kip siam met wat extra kruiden, maggie en kroepoek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *