Gewoon wat een studentje op vakantie eet – SEVILLA TERUGBLIK! Samenvatting met de beste plekjes van Sevilla

Hoi leuke lezers! Hier dan mijn laatste verslagje over Sevilla, met een kleine terugpblik als samenvatting van wat je écht moet doen als je eens naar Sevilla gaat. Maar, eerst nog een klein stukje over dag 5.

De laatste dag
Het is inmiddels dinsdag en we zouden om half 4 terugvliegen naar Nederland. Dit betekende dat we nog vrij weinig aan onze dag hadden. We begonnen weer met een ontbijt. Dit keer niet bij Gusto, maar bij iets wat een soort van Azura oid leek te heten. Ik schreef het niet goed op, want ik was wederom ziekig. Bleugh. Het is in ieder geval een restaurantje in een straatje aan de zijkant van de Kathedraal. Aan de kant van de hoge toren, daar zit een pleintje, en dit restaurant zit in het straatje dat op dat pleintje uitkomt, richting de kathedraal. Anyway, we aten een VERRUKKELIJK ontbijt. Ik bestelde yoghurt met vers fruit en muesli en kreeg echt een dikke vette bak vol fruit, een beetje yoghurt en heerlijke muesli. Vet heerlijk en precies wat ik nodig had. Overigens waren de toiletten bij dit restaurantje ook prachtig en er stonden van die geurstokjes van ZARA home, i love.

Na het ontbijt vonden we het een beetje vroeg om al te gaan lunchen en dus hebben we maar gewoon een beetje de tijd uitgezeten. Om 1 uur gingen we richting het vliegveld en om 4 uur vlogen we. In de tussentijd gebeurde er niets boeiends, haha. En de terugvlucht ging ook muy perfecto; om half 7 landden we weer in Nederland waar ik SNAKTE naar een beetje verkoeling, mennnn wat lekker.

Dus, dat was mijn reisje naar Sevilla met m’n moeder en zus. Wat een succes! Je las de uitgebreide verhalen in m’n vorige blogposts (of hier). Lees verder voor een samenvatting met de beste plekjes in Sevilla!

Sevilla samenvatting

Ben je ooit van plan om zelf naar Sevilla te gaan? Ik kan het je enorm aanraden! Goeie dingen om dan te weten, weet ik nu uit ervaring:
– boek een kamer in Hotel del Laurel. Heel basic, maar op een prachtige locatie, betaalbaar en er is airco op de kamer. En daar ga je blij mee zijn.
– Ga niet na mei naar Sevilla. Wij hadden het al 42 graden, in de zomer kan het er wel 52 graden zijn. En dat is warm.
– Sevilla heeft niet megaveel bezienswaardigheden, je hebt de stad in twee dagen wel gezien, maar als het bloedheet is, kun je dit ook over 4 dagen uitspreiden.
– Must Sees: de kathedraal, het Koninklijk paleis + de paleistuinen, het Metropol Parasol (!!) & plaza España
– Must eat: Gusto (ontbijt) en Ostia Antica (bij de kathedraal) voor Italiaans
– Ga op een hop on hop off bus! Klinkt knullig en écht veel ga je niet zien, maar je leert de stad goed kennen en het is heerlijk om op het dak in het zonnetje te zitten.

Nou, dat was mijn korte samenvatting van Sevilla. Wat een mooie stad en ik heb me echt heerlijk vermaakt. Ik was echt op minivakantie; het duurde maar 5 dagen maar leek wel anderhalve week. HEERLIJK! En vet gezellig met Sas & mam. Jeeeej! Volgend jaar weer, maar dan een koelere stad. Praag bijvoorbeeld. Of heb jij een andere suggestie?

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Meer blogs over Sevilla:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *