Gewoon wat een studentje op vakantie eet – SEVILLA | Dag 4 deel 2: Fucking diepvriespizza?!

In het hotel, het is inmiddels maandag en een uur of 5, probeerde ik wat te bloggen. Dit ging van geen meter omdat de wifi in het hotel totaal slecht was. Vet jammer! Maargoed. We bleven ook niet al te lang in het hotel, omdat we ook nog graag Plaza España wilden zien (daar waren we de eerste dag ongeveer 2 minuten geweest omdat we zo’n honger hadden). Het was een uur of half 7 en dus hadden we nog net mooi voor het eten de tijd om naar dit beroemde plein te gaan. We namen, uberlui, de taxi. Maar je betaalt daar echt geen drol voor in Spanje, 5 euro voor dit korte ritje. En je zit vaak lekker in een taxi met airco. En dat was het waard, haha.

Plaza España vond ik echt een prachtige bezienswaardigheid. Wat een mooi plein. En wat was het er rustig! Heerlijk! Plaza España is een plein met een heel groot halfrond gebouw, met in het midden een mooie fontein waar een regenboog in stond, vanwege de zon. Cool! Op het Plaza España liepen we wat rond, we bekeken alles goed en wat kon je hier heerlijk fotograferen! Dat deden we dus ☺

Daarna pakten we de taxi terug richting de kathedraal om daar in de buurt ons laatste Spaanse maaltje te eten. Op een lief pleintje streken we neer bij een goed uitziend terrasje. Omdat ik me nog steeds niet top voelde, bestelde ik als avondeten een pizza margerhita. Dit eet ik NOOIT, maar ik moest even neutraal voedsel hebben en dit leek me perfect. De serveerste grinnikte trouwens wel, toen ik die pizza bestelde. En ik zou er snel achterkomen waarom.

Saskia en mam bestelden allebei de kip met frites en ei (wat een combi?!). Die zag er wat karig uit, maar de kipfilet was erggggg lekker. In tegenstelling tot mijn eten. Ik kreeg m’n pizza en je gelooft het niet, maar het was gewoon een DIEPVRIESPIZZA! Bij een restaurant. A 12 euro. Wat – de – fuck. VET stom. Bij deze dus het verzoek; ga echt echt echt NIET eten bij La Carbona (Plaza de la alianza). Echt, wat een fluttent.

Na dit “heerlijke” diner, werd het weeeeeeer tijd om terug te gaan naar het hotel, haha. Nu voor het eggie.

Morgenochtend (dinsdag) werd het dan tijd om de spullen te pakken en terug te vliegen naar Nederland. Daarover lees je in m’n volgende & laatste Sevilla-blog. See you laterrrrr!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Sfeerimpressie van Sevilla:


8 reacties op “Gewoon wat een studentje op vakantie eet – SEVILLA | Dag 4 deel 2: Fucking diepvriespizza?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *